Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos kinézetű srác manapság miért átlagalatti lánynak fele meg, míg az átlagos lányok, átlag feletti férfinek?
HAT EN KIHULTEM :D:D mi ez altalanositas ? mik ezek a hulye kerdesek ? hogy lehet ennyi hulye ertelmi fogyatekos kritikan aluli idiota?NE ÁLTALÁNOSITS. van ez forditva is de eskuszom nem tudom eldonteni hogy most erdemes leoltani teged vagy mar neked ugy is mindegy .... valoszinuleg azert irsz ki ilyen hulye kerdeseet mert egy kanos ko-csog vagy .... es mert visza utasitottak...vagy tudja a fene. lese...sz-arom. de tudod mit kedves vagyok nem oltalak be annyira eleg neked az ahogy kinezhetsz ha ilyen kerdesek foglalkoztatjak azt az okos kis buksidat nem hiszem hogy futnanak erted a nok.... de ha csak egy picit eltekintenel a kulsosegektol .... ne az nem megy panaszkodj mucii attol jobb lesz PZS-t?(papirzsepi :D) és nekem a magafajta fiuk kozul kell valasztani regen bezzeg jobb volt ... minek ide kih-ereles neked mar nem kell ....irnek tobbet is de áááá....hulye vagy nincs mit szépiteni hibaztas masokat a te hibaid vegett masra kenni konyebb :D megneznem parev mulha hol fogsz tartani :). és hogy par ev mulva ha vissza olvasod mit gondolsz a kerdesedrol :)akkor gondolj ram es bas-zd tarkon magad helyettem is :)hulye vagy szivem mint szodas a lovat
:) by by :)
ha kivesszük a képletből a külalakot és behelyettesítjük szociális dominanciára,akkor az átlagos kinézetű de a társaságot irányító,központi gyerek több csajt fog lekúrni,mint az antiszociális zavartan makogó szépfiú.
szóval akkor mi is a siker kulcsa fiam?
a nők meg hogy lennének már égig magasztalva?
fel vannak szedve,hallanak szép szavakat,meg vannak dugva,aztán szevasz tavasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!