Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg képes egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg képes egy férfi másfél - két órás folyamatos aktusra, mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés
Egy ismerős nő mesélte hogy ilyet még nem élt meg, direkt nézte az óráját és majdnem 2 óra folyamatos aktus volt, már mindene fájt, zsibbadt... utána felállni alig tudott....ez létezhet?
2023. aug. 15. 08:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Persze... F.
2023. aug. 15. 10:08
 12/15 anonim ***** válasza:

4es azért nem

Nem -tök mind1 hányszor de akkor se legyen 1 menet 1-2 órás behatolástól számítva

2023. aug. 15. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Persze...

Én szeretem hosszú órákig, nyilván kisebb pihenőkkel. Csak ritka sajnos hogy a partner is bírja, igényelje ezt.

F 30

2023. aug. 15. 12:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Létezhet, én, ha piás vagyok 30-40 percig is tudom keményen dugni a nőt, el se tudok élvezni, van aki már könyörög, hogy csináljak vele bármit, csak élvezzek már el.
2023. aug. 15. 13:16
 15/15 anonim ***** válasza:
55%
Én bírom 1-2 órát akár megszakítás nélkül, annyi a pihenő amíg pózt váltunk. Aki azt hiszi, hogy a nő ezt nem élvezi az nem igazán tudja mit kell csinálni, mert ész nélkül csak reszelni az biztos unalmas és idegesítő. De ha közben más is van értsd, fogdosom, mondok neki ezt azt, ami izgató, csókolózunk stb akkor igenis fáradt és kipurcan a végére de ugyanúgy élvezi mint én.
2023. aug. 15. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!