Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mit gondoltok a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit gondoltok a párom elkepzeleserol, van ertelme ezt kiprobalni?

Figyelt kérdés

A komplexusai miatt regota mondogatja hogy izgalmas lenne minedkettonknek ha lenne plusz egy pasi. 4 eve vagyunk egyutt, most vagyok 22. A pasim egy vegtelenul kedves es romantikus ferfi, de nem kifejezetten az az alfahim. Olyan magas mint en, 170cm es 70kg. Az intim merete miatt mindig szorongo volt. Szerinte jot tenne az intimitasnak ha nyitott lennek egy harmadikra. Mit gondoltok?

Szeretem öt, nem szakitanek vele az adottsagai miatt de teny hogy bizonyos dolgok hianyoznak kicsit.

ma 07:35
A kérdező szavazást indított:
Jobb lenne szakitani
"Hotwife" kapcsolat
Cuckold kapcsolat
Oldjuk meg egymassal
24 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Próbáljátok ki! Nekünk bejött!
ma 07:49
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Na ennek a kapcsolatnak is vege....Majd le lecelsz a jobb pasival akit be vesztek.
ma 08:38
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Hát igen, a gondok elkezdődtek... Odaadnád magad másnak a párod mellett? Ejha
ma 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Ha látja, hogy egy nagyobb faroktól jobban élvezel, szerinted nem lesz szorongó?

27N

ma 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Próbáljátok ki. Amúgy meg ne hallgass senkire nem kötelező neked hiányt szenvedni egy férfi hiányosságai miatt! Nehogy már te ne érezd jól magad mert selejtes!
ma 10:24
 6/7 Lacy3 ***** válasza:
41%
Én is szeretnám látni, mikor egy masik férfi dugja a feleségem. Nem tudok miért nem akarja. Kifejezetten izgatna. A válaszm a kérdezőnek, hogy próbálják ki !!
ma 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbáljátok ki szerintem is. Rövid az élet és ha mind kettőtöket izgat akkor miért ne?
ma 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!