Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizar vagy inkább hétköznapi eset ?
Figyelt kérdés
A férjem elmondta ,hogy azt szeretné,hogy egyszerre 2 nő elégítse ki orálisan(egyik én)
Érezzek bűntudatot azért mert ez nekem is bejön?
Gyakori vágy ez a férfiaknál?
Aki esetleg volt hasonló cipőben milyen hatást gyakorolt a szeánsz a kapcsolatra rövid és hosszútávon?
ma 10:59
1/13 anonim válasza:
A férjednek nagyon jó dolga van... már csak az átlag feletti, hogy ezt úgy el tudta neked mondani, hogy nem kaptál 3 hét hiszti és/vagy sírógörcsöt. Az meg, hogy benne is lennél már csúcs.
Gyakori vágy-e? persze.
Hasonló cipőről majd más nyilatkozik, az én cipőm sajnos nem ilyen szabású.
2/13 érdeklődő35 válasza:
És mit válaszoltál neki?
A kiírások alapján második lányt nehéz, hosszadalmas lesz találnotok...
3/13 anonim válasza:
Nem 7közbeni eset az már biztos és te se vagy az ritka aki bevállalja a férje kedvéért!
4/13 anonim válasza:
Nem hétköznapi, én nem is mondanám a feleségemnek, mert válás lenne a vége.
5/13 cinderella_ válasza:
Szórakozóhelyeken ez nem mindennapos? 🤭
6/13 anonim válasza:
3as 2 nővel olyan gyakori mint az anális szexre befűzni a csajt
7/13 A kérdező kommentje:
6 akkor már nem is mondom ,hogy az anális szexet nagyon szeretem.
ma 12:31
8/13 anonim válasza:
Férfiaknál biztosan gyakori, legalábbis a barátaim kb 90%-a fantáziált erről. Többször kerestünk is erre másik nőt, de ritka aki ebben benne van. Én is nő vagyok, és engem is izgatna ha másik nővel közösen elégítenénk ki a barátomat. Még úgy is, hogy én nem elégülök ki. A mostani barátomat ez pont taszítja mondjuk.
9/13 A kérdező kommentje:
8-as érdekes . Még női szemmel nézve is furcsa ha egy férfit taszít ha ketten elégítik ki.
ma 13:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!