Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero férfinél oké a buttplug?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfinél oké a buttplug?

Figyelt kérdés

Barátnőm van, neki lesz buttplugja, tetszik neki az ötlet.

Engem nemrég néhányszor már megujjazott, az neki teljesen oké volt, igazából ő kezdeményezte. Nagyon izgató volt, így én is kipróbálnám a buttplugot, pl szex közben. Azt mondta, neki ez nem férfias, akkor sem oké, ha egyedül használnám, nem szeretné ha lenne ilyenem.

Ti ehhez hogy álltok?

Érdekes, hogy ha megujjazott, az rendben van, de a buttplug nem.

Heterok vagyunk mindketten.

"Okos" kommentelőknek: igen, ettől még hetero vagyok. Nem farok lenne a fenekemben. Ott van a g pontom, ki ne akarná, hogy mégnagyobbat élvezzen?

A barátnőmmel már megbeszéltük ezt, csupán kíváncsiságból kérdezek itt.

ma 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem nem.

De az ujjazás sem.

Számomra férfiatlan.

ma 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg mindenki azt csinál amit akar, de ha a partnerednek nem jön be, gondold át, vagy ha nem együtt éltek, nem kell róla tudnia. L.
ma 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek oké, akkor oké, viszont sokak szerint ez férfiatlan és nem hetero, de nekik nem kell tudniuk, elég ha csak ti ketten tudtok erről.
ma 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Hát, nekem ez rejtélyes, hogy ha megujjaz, akkor nincs gond a férfiasságoddal, de a buttplug már megkérdőjelezi.

Amúgy az a gond, hogy a férfiak anális izgatására nem tud a legtöbb ember úgy gondolni, mint egyszerűen egy erogén zóna stimulálására, mert a dolgot stigmatizálja az a tény, hogy a homoszexuálisoknak ez a szex lényege, „A dugás”. Így könnyű egyenlőségjelet tenni a (szexuális ingert kiváltó idegvégződésekkel teli) végbélnyílás és seggvágat izgatása vagy a prosztata izgatása és a bziság közé. Mintha a lányoknak azzal kéne megküzdeniük, hogy a dildóhasználat leszbi dolog, mondván, az csak akkor kell, ha nincs senkin igazi fsz a társas szex során. Pedig egyszerűen csak arról van szó, hogy 3x nagyobb az orgazmusa a férfinak, ha ugyanazokat az idegpályákat nem csak a péniszen izgatják, hanem a hátsó traktus felől is, ahol elindulnak a pénisz felé.

ma 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk belefér! Férfiként én is szoktam használni néha. És engem is szokott análisan izgatni a feleségem. Nálunk szerepel az "étlapon".
ma 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem beleférne, ha akarna ilyet a párom. Én is szoktam alkalmanként análisan izgatni, nagyobbat élvez tőle.
ma 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen oké. Nekem is van, sőt prosztata masszírozóm is van kettő, egyiket barátnőmtől kaptam. Barátnőmet egyáltalán nem zavarja, sőt sokszor van hogy sex közben is bennem van. Megsokszorozza az orgazmusom, és ha ellenére lenne, nem érdekelne, nem volnék hajlandó leszokni erről senki kedvéért sem.
ma 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem férfias, akkor nőies? Pedig meleg férfiak közt is vannak, akik használják.
ma 15:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Más kedvéért nem adnám fel a vágyaimat.
ma 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!