Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfinél oké a buttplug?
Barátnőm van, neki lesz buttplugja, tetszik neki az ötlet.
Engem nemrég néhányszor már megujjazott, az neki teljesen oké volt, igazából ő kezdeményezte. Nagyon izgató volt, így én is kipróbálnám a buttplugot, pl szex közben. Azt mondta, neki ez nem férfias, akkor sem oké, ha egyedül használnám, nem szeretné ha lenne ilyenem.
Ti ehhez hogy álltok?
Érdekes, hogy ha megujjazott, az rendben van, de a buttplug nem.
Heterok vagyunk mindketten.
"Okos" kommentelőknek: igen, ettől még hetero vagyok. Nem farok lenne a fenekemben. Ott van a g pontom, ki ne akarná, hogy mégnagyobbat élvezzen?
A barátnőmmel már megbeszéltük ezt, csupán kíváncsiságból kérdezek itt.
Szerintem nem.
De az ujjazás sem.
Számomra férfiatlan.
Hát, nekem ez rejtélyes, hogy ha megujjaz, akkor nincs gond a férfiasságoddal, de a buttplug már megkérdőjelezi.
Amúgy az a gond, hogy a férfiak anális izgatására nem tud a legtöbb ember úgy gondolni, mint egyszerűen egy erogén zóna stimulálására, mert a dolgot stigmatizálja az a tény, hogy a homoszexuálisoknak ez a szex lényege, „A dugás”. Így könnyű egyenlőségjelet tenni a (szexuális ingert kiváltó idegvégződésekkel teli) végbélnyílás és seggvágat izgatása vagy a prosztata izgatása és a bziság közé. Mintha a lányoknak azzal kéne megküzdeniük, hogy a dildóhasználat leszbi dolog, mondván, az csak akkor kell, ha nincs senkin igazi fsz a társas szex során. Pedig egyszerűen csak arról van szó, hogy 3x nagyobb az orgazmusa a férfinak, ha ugyanazokat az idegpályákat nem csak a péniszen izgatják, hanem a hátsó traktus felől is, ahol elindulnak a pénisz felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!