Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero férfinél oké a buttplug?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfinél oké a buttplug?

Figyelt kérdés

Barátnőm van, neki lesz buttplugja, tetszik neki az ötlet.

Engem nemrég néhányszor már megujjazott, az neki teljesen oké volt, igazából ő kezdeményezte. Nagyon izgató volt, így én is kipróbálnám a buttplugot, pl szex közben. Azt mondta, neki ez nem férfias, akkor sem oké, ha egyedül használnám, nem szeretné ha lenne ilyenem.

Ti ehhez hogy álltok?

Érdekes, hogy ha megujjazott, az rendben van, de a buttplug nem.

Heterok vagyunk mindketten.

"Okos" kommentelőknek: igen, ettől még hetero vagyok. Nem farok lenne a fenekemben. Ott van a g pontom, ki ne akarná, hogy mégnagyobbat élvezzen?

A barátnőmmel már megbeszéltük ezt, csupán kíváncsiságból kérdezek itt.

jan. 10. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha targyakat dugdosol a seggedbe akkor nem vagy hetero
jan. 12. 18:00
 12/13 anonim ***** válasza:
9%
Ja, ez benne van az orvosegyetemi tananyagban is, mint tipikus „kórisme”: aki tárgyakat dug az ànuszába, bzi vagy biszex.
jan. 13. 23:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem beleférne,ha a párom szeretné.
jan. 18. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!