Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok hogyan reagálnátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogyan reagálnátok ha kiderülne hogy a barátotok butt-plugot dugott a saját fenekébe?

Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 18:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
43%
Megkérdezném, hogy b*zi vagy-e?
2021. nov. 12. 18:23
 2/31 anonim ***** válasza:
53%
Azonnali szakítás az eredmény.
2021. nov. 12. 18:24
 3/31 anonim ***** válasza:
39%
Ő maga nyomtatott magának ;)
2021. nov. 12. 18:25
 4/31 A kérdező kommentje:
1es ennek semmi köze ahhoz hogy valaki meleg-e vagy nem.
2021. nov. 12. 18:26
 5/31 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező! Hetero pasiként én nem dugdosnék semmit a seggembe! Az a búzák szokása igenis!
2021. nov. 12. 18:28
 6/31 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon meglepődnék, mert a pasimnak nincsenek ilyen vágyai.
2021. nov. 12. 18:29
 7/31 anonim ***** válasza:
27%

Egy hetero férfi nem dug semmit a s*ggébe!

Részemről ott lenne a kapcsolat vége.

2021. nov. 12. 18:29
 8/31 anonim ***** válasza:
72%

Miért lenne bzis? Az csak egy tárgy, nem egy másik pasi. Na, az már meleg téma.

Sok nő is szereti, de a pasiknak ott van egy erősen erogén pontjuk - miért lenne bzis, ha saját magadat kényezteted? Ne tiltsd meg magadtól ilyen hülyeségek miatt.

2021. nov. 12. 18:33
 9/31 A kérdező kommentje:

2021-ben miért tartunk még mindig ott hogy aki bármit dug a fenekébe az meleg?

Én megértem ha valakinek ez gusztustalan mert mondjuk minden anális dologtól viszolyog, és még azt is megértem ha mondjuk furcsának gondolja mint minden egyéb szexuális játékszerrel előfordulhat.

De miért kell a homoszexualitással összemosni amikor ahhoz semmi köze? A melegek csak oda tudják d . gni a farkukat, na és, akkor minden férfi aki szereti az anál szexet az meleg?

2021. nov. 12. 18:42
 10/31 anonim ***** válasza:
26%
Imádom a páromat análisan magamévá tenni, szűk, izgató és oda nyugodtan elélvezhetek, mert nincs következménye. Semmi bajom az anállal hetero pasiként, de a saját seggembe nem dugdosnék semmit, amivel kényeztetni tudom magam és tud kényeztetni egy nő, az a farkam! 5-ös voltam.
2021. nov. 12. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!