Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan reagálnátok ha kiderülne hogy a barátotok butt-plugot dugott a saját fenekébe?
20
Értem én, de a sok látens búza meg lepontoz mert épp butt plug van a végbelükben bűzelzáróként :D
Ha kiábrándul, ez van. De kommunikálni róla és felkészíteni mindenképp jobb, mintha random észrevenné és lesokkolna. Közelítsd meg onnan, hogy te megbízol abban hogy szeret az igényiddel együtt és vele élnéd meg a szexuális fantáziáid.
Ha undorítónak tartja nem hiszem, hogy igent mond.:D
Kedves kerdező!
A szexuális vágyid nem másoke,hanem a tiéd.Nehogymár bárki megmondja,hogy te mit csinálj!
Használd ha élvezed,a többit meg xard le!Kell nekik tudni?Erdekel Józsi véleménye?
Nem.
Ami a hálóban van ahhoz kvára senkinek nincs köze.
Ha a nődnek nem első nap rögtön ezzel állítasz be,hanem elbeszelgettek a vagyaitokról,nagyobb eselyed lesz.Lehet nem is fogja ellenezni.Sőt akár még a prosztatádat is kényezteti.
Ha nincs kedve,hát nem csinálja.
A vilag ettől nem fog összeomlani.
Viszont mint mondtam ,ehhez hagyj eleg időt,és legyen egy erős kapcsolat,bizalom mögötte.
29-es köszi! Azért kérdeztem meg, mert ha 10-ből 9 nő azt mondja hogy instant elhagyná emiatt a szerelmét akkor inkább nem kockáztatok. Egyrészt le is tudok erről mondani, másrészt meg titokban is csinálhatom.
De amit írtál az teljesen rendben van. Csak még nem biztos hogy tartunk ott hogy igazán megnyíljon előttem ilyen témákban, próbáltam már beszélni vele de egy kicsit prűd. Legalábbis szóban. Az ágyban azért szívesen csinál ezt-azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!