Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy most gyógyult meg teljesen a fitymaszűkületem és ezért lettem kanosabb illetve gyorsan elélvező ?
Figyelt kérdés
Szóval volt fitymaszűkületem ami elég súlyos volt. Nem jött hátra a bör egyátalán. Elkezdtem nyújtotatni és kenni, szép lassan megoldódott hogy hátra bírjam húzni. Azt hittem hogy azzal hogy hátra bírom húzni megoldódik minden. Bár így bírtam tisztítani és jobb érzés volt verni illetve erősebb lett az erekcióm a szűkület helyén maradt egy szorosabb gyűrű ami miatt nem mozgott a makkomon fel-le a fitymám meg kicsit elszorította a péniszem, nagyon nehezen tudtam elélvezni is ha vertem. Onnantól kezdve hogy sikerült hátra húzni a fitymám rá több hónapra elkezdett ez a szűk gyűrű is megszűnni. Most sokkal kanosabb vagyok, még erősebb az erekcióm és gyorsabban is elélvezek. Lehetséges hogy miután hátra tudtam húzni a fitymám kellet ennek a szűk gyűrű szerű bőr megszűnése is hogy teljesen egészséges legyen a péniszem ?tegnap 22:02
1/3 anonim válasza:
Ha eddig érzékeny volt fájt minden érintésre akkor igen elképzelhető
2/3 anonim válasza:
A makkodon tudod húzogatni a fitymádat és az izgat nagyon, azért élvezel el gyorsabban.
3/3 anonim válasza:
Én ezen 8-10 éves korom körül estem túl. Addig huzogattam míg jó lett. Rá tizen évre még mindig hamar "elmentem". De aztán randi előtt kivertem és a közösülések tökéletesek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!