Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fitymaszűkületnek van valami hátránya a szexben?
#1: Köszi
#2: Miért? Lankadt állapotban simán hátra megy, ekkor teljesen meg tudom tisztitani.
Én nőként csak annyit tennék hozzá hogy nem szexelnék szükületes pasival.
Igénytelen hatása van hiába tudod megmosni lankadtan. Én nem úgy találkozok vele és akciónál legyen minden rendben. Ráadásul körbe se lehetne nyalogatni. Csak megjegyzem, hogy eddig minden pasimnak a makk pereme volt a gyenge pontja.
Félsz egy gyors egyszerű eljárástól inkább elhiteted magaddal hogy így is ugyanolyan jó és mindenki elfogadja majd... hát te tudod.
Lesz hátrányod, mert fájdalmat okoz és nem tudsz elélvezni egy lánytól sem, csak a saját kezedtől.
Nálam legalábbis ez van ugyanezzel a fitymaszűkülettel, hogy lankadtan hátrajön, de mereven nem. És szintén volt fékműtét, ami nem javított egyáltalán a helyzeten.
Vissza kell menni az orvoshoz.A fiamnak is ez volt. Fityma metélés lett a vége. Nem kell zsidónak lenni hozzá....
Azóta van már egy gyermeke is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!