Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fitymaszűkületnek van valami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitymaszűkületnek van valami hátránya a szexben?

Figyelt kérdés
Urulógus szerint rövid fitymafékem volt. Megcsinálta a fék műtétet, de gyógyulás után ugyan olyan maradt. Azaz merev állapotban a makkom feléig megy le a bőr. Lankadt állapotban simán hátra tudom húzni. Eddig sok aktusom nem volt, 3-4-szer szexeltem, mindig gumiban. Van ebből valami hátrányom, hogyha így hagyom és nem metéltetem körül? Például nem érzékeny a makk annyira és nem érzem annyira, vagy ilyesmi? Aki így most vagy metélés előtt ilyen volt tudna felvilágosítani ? Köszönöm

ma 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmiféle hátrányod nem lesz.
ma 17:04
 2/5 anonim válasza:
Nagyobb esélyed van fertőzésre mert nehezebb tisztítani.
ma 17:19
 3/5 A kérdező kommentje:

#1: Köszi

#2: Miért? Lankadt állapotban simán hátra megy, ekkor teljesen meg tudom tisztitani.

ma 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Sérülésveszélyes. Könnyen kirepedhet, meg komolyabban is felaszakadhat a bőröd. Rohadt fájdalmas tud lenni az ilyesmi. Persze ezt gumiban nem fogod megtapasztalni, de gumi nélkül már előfordulhat. A legnagyobb veszélye annak van, ha mondjuk lankadtan hátrahúzod vagy hátrhúzódik, vagy a csaj hátrahúzza, vagy valami, és rögtön elkezd megmerevedni. Mert ilyenkor a fityma szűk része elszorítja makkot körbe, így a vér nem tud kimenni, mégjobban megdagad, és lényegében szétszakítja a fitymádat. Nem nagy rá az esély de előfordulhat. Amúgy az esetedben meg lehet próbálni a szteroidos krémet. Az elvékonyítja a bőrt, jobban nyúlik és ha közben erőlteted, egyre lejjebb húzod, akkor némileg tud tágulni. Én azt csináltam, hogy reggelente bekentem, aztán pár hónap múlva este hátrahúzott fitymával feküdtem le aludni. Másnap hajnalban meg a spontán merevedéskor arra ébredtem, hogy mindjárt szétreped a fitymám és kiugrik a szemem a fájdalomtól. Szerencsére nem repedt szét és miután ezt is hónapokig csináltam, mostmár könnyen hártamegy mereven is. De előtte nekem is volt egy fitymafék műtétem, csak az szakadás miatt. De a fitymafék műtét csak minimálisan segít a fitymaszűkületen, a műtét helyén keletkező új bőrszövet esetleg kicsit tágabb, mint az eredeti volt, de alapvetően nem a fitymaszűkület megszüntetése a cél, hanem a fitymafék szakadás megelőzése. Na mindegy, én évtizedekig szenvedtem és mindig próbáltam nyújtani, pedig már régen mondta a doki, hogy metélni kellene. Utólag úgy gondolom, hogy jobb lett volna fiatalon a metélést választani. Most meg mikor a fitymafék műtétet csinálták azt mondta a doki, hogy a metélést egyelőre nem látja indokoltnak, de később lehet, hogy szükséges lesz. Hát mostmár én se látom indokoltnak, de sok kínlódásba telt idáig eljutni.
ma 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nőként csak annyit tennék hozzá hogy nem szexelnék szükületes pasival.

Igénytelen hatása van hiába tudod megmosni lankadtan. Én nem úgy találkozok vele és akciónál legyen minden rendben. Ráadásul körbe se lehetne nyalogatni. Csak megjegyzem, hogy eddig minden pasimnak a makk pereme volt a gyenge pontja.

Félsz egy gyors egyszerű eljárástól inkább elhiteted magaddal hogy így is ugyanolyan jó és mindenki elfogadja majd... hát te tudod.

ma 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!