Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg képes egy férfi másfél - két órás folyamatos aktusra, mennyire gyakori ez?
Persze. Ahogy vannak pár perces emberkék, úgy vannak órásak is. Az átlag persze a kettő között van, de mindig vannak kivételek, mindenben.
Egyébként ritka, aki tényleg órákig bírja, DE tegyük hozzá, hogy azért sokan túloznak. Nők is. Nekem is volt olyan barátnőm, aki simán azt mondta, hogy egy órás volt a menet. Hát, nagyon nem... :D Maximum annyinak érezte.
Egyébként egy átlagos férfival is lehet 1-2 órát szexelni, ha vannak apróbb leállások, amikor mondjuk csak szájjal dolgozik a férfi.
Szerintem ez nagyon ritka
És nem is egészséges
29N
Nem is jó a másfél, két órás szex a nőnek, mert elkezd utána azon agyalni, hogy ő a rossz, s mit csinált rosszul, hogy a pasi nem ment el...
Szóval ez jól hangzik, de a valóság megint más.
Jelen...
Igaz nem 2 óra,de 45 perc-óra megvolt.
Csakhogy ez mint fentebb írtátok,senkinek sem jó!
Persze jól hangzik azoknak,akik nem voltak részesei akár nöként vágy férfiként.
Pszichikai okok miatt kb 4-5 hónapig ezzel kínlódtam.Egyszerüen nem tudtam elmenni csak nagyon sokára Szval ez nem az a fenséges ba$$ás sok élvezettel ,visszatartással, hanem reszelés és reszelés.A f.sod áll, de semmi.Csak tolod.. tolod,már mindenkinek mindene fáj,izadsz mint a ló.
Szakmai berkekben kései magömlés-ként definiálák..
Szerencsére már a múlté lett.
Nem kívánom senkinek!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!