Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ébredés után nemsokk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ébredés után nemsokkal hasgörcsöm ha partneremnél alszok? (24/N)

Figyelt kérdés

Nem vagyok stresszelős típus, szóval ez kizárva. Nem vagyunk együtt csak élvezzük egymás tarsaságát.

Ébredés után van az hogy eltelik 10-15 perc és begörcsöl a hasam, felpuffadok. :/

Korábban ilyet nem tapasztaltam. És nem, nem vagyok terhes, voltam nőgyógyasznál tegnap.

2023. aug. 14. 18:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valószínűleg este is kéne, ha nem vele lennél, csak nem úgy tartod vissza, hogy érzed, hogy kell, hanem "előbb", még mielőtt meglenne az inger. Ez tudattalan, (többek közt) nálam is így működik, észre sem veszem, hogy kéne, de 8-10 óra együttlét után érzem, hogy puffadok, de nem merek pukizni. Gondolom, mikor hazaérsz, nem sokkal utána neked is elmúlik.

Vagy elmondod neki, hogy ez a helyzet, vagy ha kínosnak érzed, akkor kérsz félóra egyedüllétet, hogy kicsit külön lehess, ha megértő, akkor nem fog akadékoskodni.

2023. aug. 14. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Finganod kell
2023. aug. 14. 20:56
 13/17 A kérdező kommentje:

#11:

Az estéről nem tudok nyilatkozni sajnos, mert tényleg max tudatalatt lehet ingerem, de nem érzem.

Reggel ez úgy szokott lenni, hogy jellemzően együtt ébredünk és utána megy a partnerem is dolgozni, én pedig vagy munkába vagy haza. Általában elvisz kocsival, hétvégén pl. mindig hazavisz, munkába inkabb egyedül megyek. Szóval ilyen "énidő" nem nagyon van munkanapokon, mert felkelünk, kicsit ébredezünk, gyorsan összekapjuk magunkat és mindenki megy a dolgára.

Ha munkába megyek tőle jellemzően múlik az inger igen. Ha viszont haza akkor pont ellenkezőleg, és mire hazaérek már nagyon görcsölök. :/

A fél óra egyedüllét alatt mire gondolsz?

2023. aug. 14. 21:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy amikor jólesne, elvonulsz egy félórára olvasni vagy telefonozni vagy enni.
2023. aug. 14. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
Ettél valamit, és igazából rápakoltak. Reggel meg mikor ürítened kéne, összehúzódik a hasad, és lényegében egy gömbhal szerű állapotba lépsz át.
2023. aug. 17. 02:08
 16/17 A kérdező kommentje:

#15:

Ezt ki tudod fejteni bővebben? Mert ennyiből sajnos kicsit zavaros, pedig érdekesnek tűnik amit írsz. :/

2023. aug. 17. 08:42
 17/17 anonim ***** válasza:
40%
Nekem munkahelyen van olyan, hogy puffadok. Sajnos fingani nem tudok 5 emberrel egy irodában összezárva. Hazafelé úton meg nem is nagyon kell tekernem a biciklit, elég megemelni a fenekem és a "sugárhajtómű" hazagurít. 😀
2023. aug. 17. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!