Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szoktátok verni a pasitoknak reggelente ébredés után?
Öhm, nem?
Valahogy az életem során nem az az első, hogy a nagyságos kukit szolgálgassam.
Reggel örülök, ha épségben eljutok a kávéfőzőig, az első 2-3 kávém után már hozzám is lehet szólni. xDDD Sajnos elég súlyos alvásgondjaim vannak, ezért mikor fel kell kelni, az hogy finoman fogalmazzak, elég kellemetlen. És mielőtt jönne a perverzkedés, hogy a nemalvás alatt lehet szexelni is, azt azért elmondanám, hogy nem ritkán sírom magam konkrétan álomba, mikor már annyira fáradt vagyok, hogy mindenem fáj, mégsem megy az alvás. 1-2 óra sírás és erős gyógyszerek... Nem pont erotikus hangulat.
22/p
Nem :D
Néha van olyan, hogy úgy ébredünk fel, hogy jól esne valami, de akkor szexelünk, vagy minimum kölcsönösen izgatjuk egymást, nem csak én kiverem neki, aztán annyi :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!