Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta az a pasim ébredés után most reggel, hogy a mai éjszaka után legközelebbi szexnél kijárna nekem egy holland kemence? Mi az?
Figyelt kérdés
Nem régóta vagyunk együtt, tegnap este munka után átjöttem hozzá, de csak együtt aludtunk. Reggel mikor ébredtem ő már fent volt és azt mondta, hogy a mai éjszakai produkcióm után cserébe kijár egy holland kemence nekem. Nevettem rajta de őszintén szólva nem tudtam hogy mire gondol... 🙆🤷
Valaki el tudja magyarázni és azt is, hogy ezt miért mondhatta?
2021. szept. 4. 10:53
1/8 anonim válasza:
Google alapján az az amikor a takaró alá finganak.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom mi az. De tuti az a baja hogy nem dugtatok.
Én ha átmentem volna hozzá tuti lefeküdtem volna vele.
3/8 anonim válasza:
Egész éjjel fingtál,ezért cserébe ő is telifogja durrantani a takarót,és aládugja a fejed.
4/8 A kérdező kommentje:
Jézusom ez tuti? 😬😳😳
2021. szept. 4. 11:16
5/8 anonim válasza:
Én is a googleról néztem.Holland kemence póz,undi.
6/8 anonim válasza:
Az azt jelenti hogy a takaró alatt szopsz és ő befingik. Addig nem jöhetsz ki amíg le nem szoptad, ha kell megfogja a fejed és ott tart téged.
Ennyire alap dolgot nem ismertek?
Mondd neki hogy legközelebb rá pedig vár a sátán nektár, szépen elfogyaszthatja...
7/8 anonim válasza:
De undorító lehet ez a pasi...:"D
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a kapcsolatotok egy új szintre lépett :D Édes f@szom, mik vannak!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!