Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggel is lehet anal szexelni ebredes utan ? Nem lesz belole baleset ?
Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 09:52
1/11 anonim válasza:
Lehet, de csak ha bevágod neki.
2/11 anonim válasza:
Lehet mi is reggel folytatjuk popsiba! f
3/11 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Óvatosan, betartva a higiéniai feltételeket, igen, lehet hát !!
4/11 anonim válasza:
Persze hogy lehet én is szoktam
6/11 anonim válasza:
Mármint barna baleset? Hát ja, mivel nagyon sok ember bioritmusa olyan hogy reggel érkezik be a szerelvény az állomásra benne van a pakliban hogy áll a vágányon a vonat. Szóval célszerűbb előtte kitolatni.
7/11 anonim válasza:
Én egyszer voltam egy prostinál hajnali órákban és azt mondta, hogy a “popsi most nem lehetséges mert túl korán van hozzá, az remélem érted mire célzok”…
Pedig amúgy tényleg vállalja, ha előre szólnak neki, vagy épp “tiszta a terep”.
Mivel egy prosti azért tapasztalt ebben, mondhatni szakértője a témának, ezért én azt gondolnám hogy reggel tényleg nem lehetséges a dolog… Hacsak nem nutella fétisetek van.
8/11 anonim válasza:
Ha előző nap este kijött és nem evett utána, akkor miért ne lehetne?:D
9/11 anonim válasza:
#8 bioritmusnak hívják a dolgot... attól hogy alszol még nem áll le éjszaka az emésztés, amit előző nap megettél az emberek többségének pont reggelre ér át a tápcsatornáján a "végpontig". S biztos van aki este végzi a nagydolgát, de a többség reggel.
10/11 anonim válasza:
nekem utána jobban csúszott ki tőle a kaki a wc-n :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!