Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertetek vagy hallottatok olyanról,hogy egy férfi betegség vagy baleset következtében elvesztette a férfiasságát és ezért a felesége vagy barátnője elhagyta?
Egy ilyen sok kérdést felvet.
Ha szeret elenged magától, vagy minimum engedi a titkos kalandokat.
Beteg embert elhagynál? Milyen ember vagy te? Ha valaki megteszi nem is ember...
#3 az a baj, hogy a mással való kiélés is esélyesen ki fogja kezdeni a kapcsolatot. elkezdenek kötelékek kialakulni a szexpartnered irányába, miközben gyengülnek a kötelékek a pároddal.
ugyanakkor a szexuális kielégületlenség is komoly gond a kapcsolatban, frusztrációt, elégedetlenséget eredményezve, kigyűrűzve a kapcsolat többi dolgába
szóval mindenhogy szívás egy ilyen helyzet.
4: Én ezt úgy éltem és élem meg, hogy a párom kézzel lábbal, felcsatolhatóssal tesz a magáévá.
Tény, hogy nem egy olcsó műanyag vackot használunk, hanem egy méregdrága melegítős szilikonost ami nem feszülős.
Sok éve ennek, egy motor balesetben lett oda a férfiassága.
Soha eszembe sem jutott elhagyni!
Felajánlotta, hogy lehet titkos kapcsolatom, de nagyon szeretem, eszemben sincs félremenni!
Többször megszexel mint baleset előtt, teljesen kielégítő ahogyan csinálja, semmilyen hiányom nincs!
"Többször megszexel mint baleset előtt, teljesen kielégítő ahogyan csinálja, semmilyen hiányom nincs!"
ami tök jó.
na de azt sem lehet számon kérni, akinek legjobb igyekezete ellenére sem sikerül megbarátkoznia a felcsatolhatóssal
7#: Nekünk is volt mélypont amíg vacak "műanyagga" próbálkoztunk.
De ezzel szinte majdnem tökéletes.
Egyébként volt egy privátom, hogy mennyire sérült meg...
Itt válaszolnék, nem lett levágva, de a belső teste annyira megsérült, torzult, hogy nem tud felállni neki. Még egy kis ideig reménykedtünk, mert egy nagyon kicsit működött, mint egy szex utáni állapotba amikor már lankad, de aztán a lelki trauma miatt az is elveszett. El tud menni, orállal elviszem, aztán cserélünk, majd jól megdug a felcsatolhatossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!