Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ébredés után nemsokkal hasgörcsöm ha partneremnél alszok? (24/N)
Nem vagyok stresszelős típus, szóval ez kizárva. Nem vagyunk együtt csak élvezzük egymás tarsaságát.
Ébredés után van az hogy eltelik 10-15 perc és begörcsöl a hasam, felpuffadok. :/
Korábban ilyet nem tapasztaltam. És nem, nem vagyok terhes, voltam nőgyógyasznál tegnap.
Stressz
Vagy nagyon durván meg vagy olyankor pakolva
Ez elég egyszerű magyarázat, és szebben is le lehetne írni, de lehet, hogy azért, mert nem tudsz fingani. Idegen helyen teljesen ösztönösen visszatartja az ember, akár úgy is, hogy észre sem veszi, és nincs is meg az inger, és akkor sem kell, amikor vécén vagy/egyedül maradsz. Aztán ez egy idő után nagyon kellemetlen hasfájást tud okozni.
De ha szoktál a srác előtt is pukizni, akkor valószínű, hogy nem ez a baj.
9/
Nem szoktam pukizni előtte, nem tartom nőiesnek, vonzónak és odaillőnek, viszont ettől függetlenül olyan nem szokott lenni, hogy mondjuk este kéne de visszatartom.
Reggel ilyen hasgörcsöknél már nyilván más a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!