Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim,milyen érzés mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim,milyen érzés mikor spriccel a puncitok orgazmuskor?

Figyelt kérdés

2023. aug. 8. 19:12
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
49%
Nyilvánosan meggyújtja magát, de még mindig nem érzi, hogy égő. Nem látod a vöröset?
2023. aug. 10. 10:07
 32/38 anonim ***** válasza:
0%

Oké :D

Mert a gyakorin ugye mindig annak van igaza akinek több a zöld :D

Jaj Istenem...

De azt nagyon kerülöd, hogy éltél át valaha squirt-et? Nyilván nem. De azért nyomod a vakert :D

2023. aug. 10. 10:10
 33/38 anonim ***** válasza:
49%

#32 Gondolom fel sem fogtad, hogy milyen butaságot mondtál már megint. Az az igazság, hogy olyan buta vagy, hogy nem lehet rád haragudni.

Az, hogy hány spriccelős orgazmust láttam, az teljesen irreleváns. Ha azt írom, hogy százat, az ugyanúgy nem jelent semmit, mint ha azt írom, hogy nullát, mivel nem lehet objektíven bizonyítani vagy cáfolni egyiket sem. (A valós szam egyébként kettő.)

Te is jobban tennéd, ha nem az ostoba feltételezéseiddel foglalkoznál, hanem a saját zavarodott gondolataiddal. Akármennyit hablatyolhatsz, ha egy egyszerű kérdésre nem tudsz válaszolni: mi a húgyhólyagból távozó, húgy tartalmú női spriccelés, ha nem húgy?

2023. aug. 10. 10:34
 34/38 anonim ***** válasza:
54%
33as ne foglalkozz kedves "húgy, de nem húgy" emberünkkel. Buta ahogy van. Úgyse fogja belátni, hogy téved.
2023. aug. 10. 10:45
 35/38 anonim ***** válasza:
68%

Én meg nő vagyok (ráadásul nem is fiatal), mégsem volt "húgy-orgazmusom". És ennek teljesen prózai az oka. Az pedig az, hogy amikor érzem, hogy közelít, egyszerűen nem akarom folytatni, mert egyértelműen olyan érzés, mintha erősen pisilni kellene, összepisilném magamat.

Nem értek az anatómiához, de az érzéseim kétségtelenül a VIZELÉSRE hajaznak. Szóval ebből kiindulva számomra nem is kérdéses, hogy mi lehet az. PONT

2023. aug. 10. 11:00
 36/38 anonim ***** válasza:

#33: érdeklődéssel figyeltem eddig ezt a vitát, de most már én is hajlok arra, hogy itt te vagy a kamus.

Ha valóban volt már dolgod spriccelős orgazmussal ahogy írod, akkor tudhatnád, hogy van különbség az olyankor távozó folyadék (bármi is legyen az) és a vizelet között. De ezek szerint mégis csak tudálékos vagy, nem pedig "tudós".

"Vitapartnered" stílusával én sem tudok azonosulni, de tartalmilag szerintem ő áll közelebb a valósághoz. Én nem értek ilyen szinten az anatómiához/biológiához, de volt alkalmam számos alkalommal megtapasztalni. A tapasztalataim viszont azt mutatják, hogy az az állítás, hogy az színtiszta vizelet, biztosan hamis.

2023. aug. 10. 14:13
 37/38 anonim ***** válasza:
65%

#36 Nézd, én egy empirikus ember vagyok (messze nem tudós alkat amúgy). Több tízezer vizeletminta eredményeit láttam, több százat vizsgáltam mikroszkóp alatt. Azt elismerem, hogy kóstolgatni nem szoktam, de a szagát éreztem. Tudom, hogy milyen egy gennyes gyulladásos, gombás fertőzéses, egy normál, egy besűrűsödött, egy híg, egy nyákos, stb. vizelet. Fel is kell tudjuk ismerni a preanalitikai hibát, mivel a középsugaras vizelet csak a jó minta.

Továbbá voltam boncoláson, ahol a nő medence volt a tananyag.

Azt állítani sosem állítottam, hogy a női spriccelés 100%-ban a húgyhólyagból származó vizelet. Egyébként a vizelet sem 100%-ban a húgyhólyagból származó vizelet, mivel a húgycső, a nyák, stb belemosódik a vizeletbe.

Szexuális izgalom következtében a nyákot termelő mirigyek a húgyúthoz közel ürülnek, természetes síkosítást adva. Értelemszerűen, ilyen körülmények között az egészséges testből távozó vizelet sem lesz azonos egy középsugaras vizelettel.

A nyák tulajdonsága, hogy relatíve kis koncentrációban is erősen befolyásolja a kiválasztott anyag állagát. Úgy kell elképzelni, hogy ha van 1 deci tejem, de hígítom 1 deci vízzel, látszatra nem feleannyira lesz zavaros, hanem sokkal jobban.

Amit a #35-ös kommenttársnőnk említ, az teljesen helytálló. A női spriccelés úgy jön létre, hogy az orgazmus során a ritmikus összehúzódások feloldják a húgyhólyag ürülését gátló neuromuszkuláris blokkját, ezért involuntarista inkontinencia (önkéntelen bepisilés) alakul ki. Az érzés, ahogy a #35 írta, a bepisilési inger (és a kéj) keveréke.

Linkelném a videós szakcikket az egyértelmű bizonyítékkal, de már többször törölték. Csupán néhány keresőszót adnék meg: kék festék, női ejakulátum, Japán.

A női spriccelés nem más, mint mirigyváladékokkal szennyezett húgy. A mirigyváladákok (térfogatukhoz képest sokkal erősebb) szaga és zavarosító jellege miatt nem változik a tény: ez bizony húgy.

2023. aug. 10. 14:53
 38/38 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy mi jön ki a punciból,mert aki az ilyet kedveli nem érdekli.Az volt a kérdés, a HÖLGYEKHEZ ,hogy milyen érzés??!Én erre voltam kíváncsi, esetleg a férfiaktól,hogy kit hogy érint!
2023. aug. 11. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!