Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim,milyen érzés mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim,milyen érzés mikor spriccel a puncitok orgazmuskor?

Figyelt kérdés

2023. aug. 8. 19:12
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
6%

Bírom, hogy a sok tudatlan itt fröcsög, pedig még soha az életben nem élték át a női ejakulációt. Ha átélték volna, tudnák, hogy azt állítani, hogy az pisi, hazugság. Annyi igaz belőle, hogy a húgyhúlyagon keresztül távozik, és _tartalma_ vizeletet, de mind ízre, mind állagra más.

De ti csak szajkózzátok nyugodtan a butaságot.

2023. aug. 10. 07:52
 22/38 anonim ***** válasza:
65%

#21 Értjük. Tehát a húgyhólyagból jön, a tartalma (🤣) vizelet, de mégsem vizelet. Tehát a vizelet nem vizelet, mert más az íze, mint máskor.

Zseniális.

2023. aug. 10. 08:01
 23/38 anonim ***** válasza:
0%

#22: engem nem zavar, hogy ostoba vagy, csak a környezetednek rossz.

Igaz, elírtam egy betűt - bár a kontextusból egyértelmű -, vagyis helyesen? "tartalmaz vizeletet", de csak nyomd a hülyeségedet. Nem nekem ciki...

Ebből azon kívül, hogy műveletlen vagy, csak annyi jön le, hogy még soha egy nőnek sem sikerült spriccelős orgazmus előidézned. De azért dumálsz...

Bírom az ilyen fotelszakértőket, akik egyik nap profi virológusok, másnap harcászati szakértők, miközben persze mindent tudnak a közgazdaságról és az atomfizikáról is... aztán hazamennek a portásfülkéből meginni a panelben a langyos kőbányait.

Ne csak recskázz, élj és tanulj, nem leszel ennyire butus...

2023. aug. 10. 08:08
 24/38 anonim ***** válasza:
65%

Tesa, én nem szakértek olyasmiben, amihez nem értek, ezzel felesleges szalmabáboznod.

Soha a ķurva életben nem tanultál anatómiát, soha életedben nem boncoltál embert, ugye? De még egy tetemsétán sem voltál. Végeztél valaha vizeletből, vérből, nyákból laborvizsgálatot? Ugye nem? Na, a különbség az, hogy én meg igen.

A női medencében nincsenek olyan exokrin mirigyek, hólyagok, stb. amely képesek lennének nagyobb mennyiségű, 50-100 cl folyadék tárolására; egyet kivéve, a húgyhólyagot. Eddig szerencsére te is eljutottál, ugyebár írod is, hogy a húgyhólyagból jön.

Felmerül a kérdés, hogy mi jön a húgyhólyagból?

Fel tudod sorolni, hogy mi ürül a húgyhólyagba? Hagyjuk, hogy ennek gugli nélkül kéne mennie, nézz utána nyugodtan.

A spriccelős orgazmussal összefüggésbe hoztak két mirigyet, a Bartholin és a Skane-mirigyet. A Bartholin-mirigyek térfogata kb 1 cm3, szövetekkel együtt. A Skane-mirigyek kb akkorák, mint egy borsó, egyszerre maximum pár cm3 váladékot képesek tárolni. Magyarul, amikor a nő spriccel akkor annak a tartalma (🤣): húgy. Persze, a szexuális izgalom hatására belekerülhet mirigyváladék is a húgyba.

Na most tegyük fel a végső kérdést, hogy mi a valószínűbb: az, hogy a női spriccelés az ugyan a húgyhólyagból jön, húgy a tartalma (🤣), de mégsem húgy, mert csak, vagy esetleg mégiscsak húgy, és baromságokat beszélsz?

2023. aug. 10. 08:29
 25/38 anonim ***** válasza:
0%

#24: nem tudom, tényleg tanultál-e anatómiát, vagy csak játszod az agyad, bár mindegy is, ha esetleg tanultál, minden ember érdekében szívből remélem, hogy nem ebből élsz.

Kívánom, hogy egyszer az életben tapasztald meg, mert nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. Látszik, hogy a mirigyek működéséről nem sok fogalmad van, ha azt hiszed, hogy egy mirigy annyi folyadékot tud termelni, amekkora (mellesleg Skene, nem Skane).

De mindegy is, egyszer kóstold meg milyen, utána okoskodj. Addig meg ugasd a Holdat, mert az első mondatod máris kamu volt.

2023. aug. 10. 08:38
 26/38 anonim ***** válasza:
72%

#24, VÉÉGRE VALAKI!!!! 👍Köszönöm!!! (...remélhetőleg célba is ér!...)

N

2023. aug. 10. 08:39
 27/38 anonim ***** válasza:
49%
#25 Jó, az a baj, hogy itt elvesztettem az erdeklődésemet, amikor annyira buta vagy, hogy azt nem bírod felfogni, hogy KISPRICCELNI nem tud fél órával később termelt váladék. De még fél perccel később termelt se. Kispriccelni az tud, ami felgyülemlett, annak pedig anatómiai korlátai vannak. Hogy te is fel bírd fogni: attól, hogy ha sokat iszol egy nap, es pisilsz három litert, az nem azt jelenti, hogy egyszerre tudsz pisilni három litert. Nem fér el a húgyhólyagodban. Amúgy pedig hálás lehetnél, hogy egy okosabbal beszélhetsz, de te inkább választottad a handabandázást. Szomorú. Most pedig konzultálj egy nőgyógyásszal, mielőtt tovább egeted magad.
2023. aug. 10. 09:01
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

#27: gyakorlat teszi a mestert. Te ettől távol vagy.

Én örömmel beszélnék okosabbal, de te nagyon nem vagy az. Alapvető ismereteid is hiányosak.

2023. aug. 10. 09:07
 29/38 anonim ***** válasza:
65%
#28 Azt látom, hogy gyakorlott idióta vagy. Csípőből beszélsz olyan butaságokat, amikért más szégyellné magát. Hogy mást ne említsek, a te zavart elméd szüleménye volt a húgy tartalmú nemhúgy és az ejakulálás apriori félreértése. Tőlem nyugodtan műveld ezt tovább, feneketlen kútba nem öntök vizet. A helyes megfejtés megtalalható a válaszok között, ezt az értelmesebb kommenttársak már észre is vették. Ennyi.
2023. aug. 10. 09:17
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

#29: ok, akkor marad az esetedre, hogy a hülye okoskodik.

Gondolom te is olyan "szakember" vagy, akinek van némi (ha messze nem is pontos) elméleti tudása, de gyakorlati tapasztalata nulla.

Nekem mindegy, csak a közegedet sajnálom. Főleg a nőket...

2023. aug. 10. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!