Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim,milyen érzés mikor spriccel a puncitok orgazmuskor?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 19:12
2/38 anonim válasza:
Nekem csak orgazmus nélkül spriccel.
3/38 anonim válasza:
Úgy látom, nem érkezett megfelelő válaszod. Ritka nő, akinek spriccel, ezt férfiként írom. Nekem egy nővel volt ilyenhez "szerencsém". Ez volt nála az orgazmus és akkor volt neki, mikor nyaltam.
5/38 A kérdező kommentje:
Eddig senkinek sem,de Biztos van olyan akinek spriccel.
2023. aug. 8. 21:31
6/38 anonim válasza:
#5 én pont ettől rettegek. Még szűz vagyok mert nem merek szexelni mert akárhányszor önkielégítek abba kell hagynom mert futok pisilni.. még sose volt orgazmusom sem mert görcsölök... Azt se tudom ha lesz pasim hogy merjem kinyalatni magam ha tudom hogy lehet "lepisilem".
7/38 anonim válasza:
Miért kellett törölni a kommentemet? A női squirt az döntően húgy.
9/38 A kérdező kommentje:
7# részben igazad van, de itt most nem az volt a kérdés.
2023. aug. 8. 22:15
10/38 anonim válasza:
Ugyanolyan érzés, mint más orgazmus, csak a partnernek meglepetés, ha spriccel, eddig orális sexnél történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!