Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, milyen érzés volt először igazán férfias intim adottságú férfival szexelni?
Jelentett bármiben áttörést a korábbiakhoz képest?
Pl: 1. Hüvelyi orgazmus vagy első G pont orgazmus, első A pont orgazmus, első méhnyaki orgazmus, első sorozat orgazmus?
Külön van olyan hogy férfias intim méret?
Ezt nem értem
Arra célzol h csak az a férfias akinek akkora van mint egy lónak vagy mi ?
És attól nem férfi egy férfi ha kisebb az intim mérete ?
Ha a felfogásod itt tart az full gáz .
De hogy válaszoljak a célzott kérdésre igen voltam nagyobb intim mérettel rendelkező férfival
Centit ne kérdezz mert nem volt nállam vonalzó
Nos kicsit macerás volt és fájdalmas
Nem volt tőlle semmilyen belső hüvelyi orgazmusom cserébe olyan volt mintha a beleimet rángatták volna ..
És volt olyanhoz "szerencsém" aki be se fért kvázi megláttam és megijedtem .
A csavar az egészben hogy a legjobb haverok lettünk annak ellenére hogy az nem jött össze kettőnk között
29N
Igen is jobb a nagyobb!! Sok nővel beszélgettem erről, pozitív volt a visszajelzésük. Azt mondták hogy durván kitölti és feszíti őket, egyszerre fájdalmas és élvezetes! Imádták.
Sok nő azt se tudja mi jó neki… csak szövegel, aztán elkapják egy naggyal, utána érthető módon nem a 17-18 cm kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!