Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, milyen érzés volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, milyen érzés volt először igazán férfias intim adottságú férfival szexelni?

Figyelt kérdés

Jelentett bármiben áttörést a korábbiakhoz képest?

Pl: 1. Hüvelyi orgazmus vagy első G pont orgazmus, első A pont orgazmus, első méhnyaki orgazmus, első sorozat orgazmus?

2023. aug. 7. 14:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Fájt.
2023. aug. 7. 14:36
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem a mérettől függenek ezek az orgazmusfajták.
2023. aug. 7. 14:38
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Külön van olyan hogy férfias intim méret?

Ezt nem értem

Arra célzol h csak az a férfias akinek akkora van mint egy lónak vagy mi ?

És attól nem férfi egy férfi ha kisebb az intim mérete ?

Ha a felfogásod itt tart az full gáz .

De hogy válaszoljak a célzott kérdésre igen voltam nagyobb intim mérettel rendelkező férfival

Centit ne kérdezz mert nem volt nállam vonalzó

Nos kicsit macerás volt és fájdalmas

Nem volt tőlle semmilyen belső hüvelyi orgazmusom cserébe olyan volt mintha a beleimet rángatták volna ..

És volt olyanhoz "szerencsém" aki be se fért kvázi megláttam és megijedtem .

A csavar az egészben hogy a legjobb haverok lettünk annak ellenére hogy az nem jött össze kettőnk között

29N

2023. aug. 7. 14:46
 4/12 anonim ***** válasza:
20%

Igen is jobb a nagyobb!! Sok nővel beszélgettem erről, pozitív volt a visszajelzésük. Azt mondták hogy durván kitölti és feszíti őket, egyszerre fájdalmas és élvezetes! Imádták.

Sok nő azt se tudja mi jó neki… csak szövegel, aztán elkapják egy naggyal, utána érthető módon nem a 17-18 cm kell.

2023. aug. 7. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
Amikor egy nő remegve élvez el egy nagytól, meg utána sajog… meg kitágul. Akkor hullanak ki a csontvázak a szekrényből, csak tilos’ nekik erről beszélni, mert akkor lekurvázzák őket…
2023. aug. 7. 14:57
 6/12 A kérdező kommentje:
5# ezt nőként írtad?
2023. aug. 7. 14:59
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
Ha nőként îrtam volna, az logikus lenne, nem?
2023. aug. 7. 15:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Az elejét tudhatja egy jó farkú férfi, de leqrvazas azt a nő tapasztalja meg sajnos
2023. aug. 7. 15:13
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
Magyarán nagy méretűvel? Változó, van amelyik jó és tudja használni is, van amelyik meg totál béna.
2023. aug. 7. 15:33
 10/12 anonim ***** válasza:
94%
Valamennyire függ a mérettől bár a méret túl van értékelve mert én személy szerint jobban ellazulok egy hosszas előjátéktól és aztán jöhet az igazi élvezet.
2023. aug. 7. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!