Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim,milyen érzés mikor spriccel a puncitok orgazmuskor?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 19:12
11/38 A kérdező kommentje:
10# nem szólsz ha jön a spricc?
2023. aug. 8. 22:18
12/38 anonim válasza:
Ez a női spriccelos orgazmus urbanlegend?
13/38 anonim válasza:
ma 23:18
Nyalj ki és megtudod hogy nem
14/38 anonim válasza:
13
Nő vagyok és szeretnék én is 😁😂 #12
15/38 anonim válasza:
#12 Nem urban legend. Van olyan nő, akinek az orgazmusa közben inkontinenciája van.
16/38 anonim válasza:
nekem csak orál + ujjazás során szokott ilyen lenni, intenzívebb az orgazmusom olyankor.
Eleinte nagyon szégyelltem, de kiderült, hogy a pasikat ez nem zavarja, sőt többnyire inkább izgatja, azóta jobban el tudom engedni magam.
17/38 anonim válasza:
Annyira gáz, hogy van egy tényszerű élettani valóság, de mivel ennyi hülye ismételgeti, hogy "Á, az nem is húgy!", erre melyik válasz kerül törlésre és lepontozásra? Természetesen a helyes. Amikor belinkelem a perdöntő bizonyítékot, azt is törlik, úgyhogy csak felteszem a kérdést a sok anatzseninek: vajon honnan jön a spriccelés anyaga? Hol tárol a női test több centiliter, netán fél-egy deciliter folyadékot?
18/38 anonim válasza:
#17, abszolút osztom, amit írsz! Dühítő! Annyi hozzászólásom lett már törölve úgy összességében, hogy én már fel is adtam!.... Nem az én szegénységi bizonyítványom.
19/38 anonim válasza:
17es engedd el. A sok hülye úgyse fogja belátni hogy az csak pisi. De engedd el, velük nem éri meg foglalkozni!
20/38 anonim válasza:
Most magaddal beszélgetsz?? Amúgy meg nem azzal van a baj hogy leírod hogy az csak húgy (hiszen a többi "félek hogy bepisilek" komment ott maradt. Hanem az "b-szta az ember csőrét" ahogyan írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!