Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen típusú csajok jönnek be?
1. vékony, pici cickók és popó:
2. pici mellek, nagy popó:
3. csinos test, nagy cicik, jó popó:
4. teltkarcsú, átlagos cicikkel és popóval
5. teltkarcsú, nagy cicikkel:
6. nagydarab, nagy cicikkel, hassal, és popóval:
Te kimondottan rút csajokat imádsz ? Ezek szélsőségek, kocka éles arc
aljanépek meg ormotlan hájgépek ! Létezik több kategória es azok atmenetei . Ezeket a formátlan szerencsetleneket messzire kerülöm .A komnentelők java igenytelen ízléstelen .
Az ideális az 4-5 körül van, de voltam már 1,2,3,6-al is.
Igen még a 6-is lehet izgató, bár személyiségtől függ főleg, de jobban bejön a 6-os, mint az 1-es vizuálisan.
F
A 3asnál egyébként Gabbie Cartert linkeltem be, nem tudom miért tiltott le. Biztos sokan ismeritek, vagy ha rákerestek, azonnal kidobja.
"Te kimondottan rút csajokat imádsz ? Ezek szélsőségek, kocka éles arc
aljanépek meg ormotlan hájgépek !"
Mi is a probléma velük? A mindennapi életben is nagyon sokféle nő van, láthatod a válaszokban is mindenkinek tetszik valamelyik, de olyan is van, akinek mindegyikben tetszik valami. Én pl a nagy cicikért vagyok oda, ezáltal a 6os is nagyon tetszik.
Uhh Gabbie Carter atom dögös.
Egyertelmuen a 3as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!