Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt mondjàk hogy bolond...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondjàk hogy bolond vagyok Mert az elöl deszka hàtul léc tipusú csajok jönnek be. Egeszen tinikorom óta.(40vagyok) Sőt pl szeplők és kancsalsàg is bejön..szerintem irtó szexi. Es minden mű dolgot utàlok egy csajon . Defektes vagyok? 😀

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szimpi vagy! L
2023. máj. 16. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Valakinek nekik is tetszeni kell ...
2023. máj. 16. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Fogadok, hogy valójában senkit nem érdekel mi jön be neked, nemhogy még bolondnak is nevezzenek miatta, csak ki akartál magadból írni egy ilyen kérdést, hátha akad itt számodra olyan nő, aki beleesik ebbe a kategóriába.
2023. máj. 16. 16:34
 4/8 A kérdező kommentje:
3as 50-50% és??
2023. máj. 16. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró ok, ha nincs segge a csajnak.
2023. máj. 16. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez teljesen rendben van. Éppen ezért mondják, hogy mindenki tetszik valakinek....

Amúgy nekem meg a pocakos/testes, szemüveges férfiak jönnek be elsősorban.

N

2023. máj. 16. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
A szeplős és a bandzsa nők a kedvenceim.
2023. máj. 16. 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 48 vagyok de világ életemben a vékony lányok izgattak imádom a kis ciciket a kis vékony popsijukat.

Semmi gond ezzel.

Imádom simogatni puszilgatni az ilyen testű nőket, rettenetesen szépnek találom.

2023. máj. 16. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!