Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bolond vagyok amiért nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bolond vagyok amiért nő létemre szeretem a BDSM szexet?

Figyelt kérdés

Más nem is tud izgatni. Sub/mazo vagyok.

Ugye van itt más is aki

szereti.

Párok is?

Nem akarok ismerkedni van párom csak érdekel hogy ugye nem olyan ritka és rossz dolog ez?

2021. szept. 5. 07:29
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem, eleg sok lannyal beszeltem mar akik szeretik. En is oda vagyok erte (F), es en is a szub vonalat kepviselem.
2021. szept. 5. 07:39
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Szub férfi vagyok, és nagyon érdekel a téma engem is.

Nincs gond veled Kérdező, jó ez így. Valami izgalom kell az életben:).

2021. szept. 5. 07:56
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Igen sok nő szereti. Legalabb is az én tapasztalataim szerint.
2021. szept. 5. 07:56
 4/9 anonymousreview60 ***** válasza:
72%

Nem vagy bolond, mert az emberi szexualitásban minden megfelelő, ami egyidejűleg:

1. Nem okoz egyik félnek sem maradandó károsodást.

2. Kölcsönös beleegyezéssel történik.

3. Legalább az egyik félnek örömöt okoz.

Egy teendő van ezzel a dologgal. Kideríteni, hogy nem-e valami gyerekkori/stb trauma-e a forrása. Ha nem, akkor nincs további teendő - az élvezésen túl -, mert te ilyen vagy és kész.

2021. szept. 5. 08:02
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

miért lenne rossz?

engem is izgat és meg is élem

F

2021. szept. 5. 08:07
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Engem marhara hidegen hagy a bdsm, de nem itelem el, akinek bejon. Viszont az, hogy a nem bdsm szex nem is izgat, szerintem nagy hatrany neked a parkapcsolatban.
2021. szept. 5. 09:25
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem, de a kodependens/borderline emberekkel tudtommal sokkal jellemzőbb, mint az egészséges önértékelésűekre. Illetve sokan összetévesztik a dominanciát az erőszakkal, pedig egyáltalán nem ugyanaz a kettő.

Arra kérlek, vigyázz magadra, amúgy tök okés megélni a vágyaidat!

2021. szept. 5. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Én is szeretem és lány vagyok..
2021. szept. 5. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Miért, szerinted csak férfiak szeretik? És ha igen, csak a melegek, mert akkor a nők ugye nem, és valakivel csinálni kell?

Hatásvadász, clikbait, vagy fake. Vagy szimplán buta, feltűnési viszketekséggel. Vagy mindez egyszerre :D

2021. szept. 6. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!