Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdett velem pedig van barátja és mint kiderült, szeretője is. Bolond vagyok, ha kihagyom?
Figyelt kérdés
A munkahelyén ismertem meg, váltottunk néhány szót, szimpi volt és elkértem a számát. Aztán beszélgetni kezdtünk, totál perverz! :D Viszont elmondta, hogy van kapcsolata, de ott nem akarja ilyen minőségben megélni a tetsi vágyait. Azt is elmesélte, hogy van egy szeretője is, akivel szerepjátékozni szoktak. Valami hasonlóban velem is benne lenne.
Nálam pattog a labda... egyébként nagyon igényes és szép nő.
Még sosem voltam szerető. Mit gondoltok, mi volna helyes?
(erkölcscsőszök kíméljenek, köszi)
2021. márc. 6. 13:38
1/5 anonim válasza:
Nemibeteg gondozó központnak nem tudom a számát. Elvileg most lesz egészségügy a zárás alatt is szóval bevállalható, asszem egy viszketésre a p0cskrém se drága.
3/5 anonim válasza:
Farkald meg, de sokat ne láss bele. ezek pártöltényesek. Úgy ugrálnak farokról farokra, mint a majmok az esőerdőben az ágakra.
4/5 anonim válasza:
Szar érzés évekig azon keseregni, hogy kihagytál egy lehetőséget. Ne tedd tönkre a jövőd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!