Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen chad tipusú srácok jönnek be a csajok 90%-ának?
Láthatóan különösebb megerőltetés nélkül szed fel a srác karosszékből kényelmesen első osztályú csajokat 10 perc alatt! Mit esznek ezen a nők?
Az egyik csaj a videóban meg is jegyzi, hogy biztosan napi szinten meg fogja csalni de totál elszállt az embertől ezért ráharap a csalira!
Ráadásul a fejét lehet csak látni a videóban, de a csaj már akkor járni akar vele, hát azért Én előtte megnézném kivel jönnék össze.
3.
"Szerinted Omeglet miert hasznaljak az emberek? Mert krvara unatkoznak"
Ahogyan ezt az oldalt ( szóval te is kamuzhatsz itt!) is meg úgy általában mindenhol, és ezeknek a chadeknek szórakozás az élet meg a csajok felszedése és erről van pont szó.
1. Ezek nem elsőosztályú csajok, csak egypálcikás diszkóskvák.
2. Neten lehet mondani bármit, valószínűleg offline nem lesz belőle semmi.
3. Azt nem tölti fel a kisfiú, hogy 40 próbálkozásból 36x elküldték a náthás fszba. Ennek a 4-nek pont bejött a sunyi tekintete meg a szívószál feje. Onnantól jó dumával nyert ügye van.
Ez chad?🤣
Ennél csak jobbakat küldtem el..mi ez a fej…még lehet, alacsony is🤢
Tekintsünk el az egyértelműen ostoba videótól...
Nekem régebb nagyon nem jöttek be a ti elképzelésetek alapján chad-nek titulált emberek. Visszahúzódó csaj voltam, aki a visszahúzódó fiúk társaságát kereste. Csak annyira érdekelt a külső, hogy azért emberformája legyen a srácnak, de ennyi. Aztán egy ilyen kis visszahúzódó jófiú az életet is kiszekálta belőlem, szóval úgy döntöttem, hogy a látszat mégsem csal annyira. Lehet, hogy a nagydumás szépfiú is átbasz, de legalább volt közös szociális életünk, és jól nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!