Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen tipusú srácok jönnek be?
Fekete hajú/sötét barna hajú
Sötét barna szemű
170-180cm magas
Sötét színű szakáll
Ne legyen túl komoly de nagyon humoros sem
Nem muszáj kigyurtnak lennie
Ne legyen fülbevaló
Ne legyen piercing
Tetkó lehet de ne nagy feltűnő
Legyen munkája
Ian Somerhalder külsőre (kép).
Alapjáraton mindegy csak legyen ápolt, legyen köztünk vonzalom. Viszont ha a személyisége 0 akkor lehet bármilyen jóképű nem fog érdekelni.
Nekem az okos, jó humorú pasik jönnek be. Magasság, hajszín stb. nem téma.
Külsőre annyi, hogy ne legyen amorf vagy extrém kövér, se szélsőségesen ropi. És legyen ápolt.
Külsőleg többségeben a vékony, világos bőrű, sötét hajú/szemű pasikon szokott megakadni a tekintetem, de egyik sem elvárás. Igényes tetoválás és az enyémhez hasonló stílus/öltözködés pluszpont, de szintén nem elvárás.
A belső sokkal fontosabb számomra. Külső alapján amúgy sem szokott megfogni senki (vagy csak nem találkoztam még olyannal :D), inkább akkor tud kialakulni vonzalom részemről, ha a személyiség megnyerő. A csendes, visszafogott, művelt-olvasott férfiak tetszenek. Humán érdeklődés, bölcsész végzettség és/vagy az enyémhez hasonló érdeklődési kör is előnyt jelent. Nem baj, ha kicsit "elvont".
Külsőre:
Tehát göndör barna haj, világosabb bőr, vékony/szálkás testalkat, kicsit kisfiús arc/tekintet.
Ami nem érdekel az a magasság (akár alacsonyabban is lehetne), szemszín, stílus, különböző szépséghibák (pl hegek, kicsit csálé fogak) ha egyébként ápolt, tiszta és nem szakadt.
Bejön de nem mérvadó a szeplők/anyajegyek/pigmentfoltok, formás ajkak, hosszú szempillák.
Nem tetszik a kopaszság, a szakáll, a nagyobb pocak és a kigyúrt testalkat, én személy szerint úgy érzem nem tudnék vonzódni ilyen férfihoz.
Személyiség: Tájékozott, intelligens, humoros, laza, udvarias, felelősségteljes, támogató férfi, aki tud és hajlandó kommunikálni, szeret néha bolondozni, szereti az életet és van valami hobbija amiről szenvedéllyel tud beszélni. A vadászat és az elfogult animés dolgok kizáró ok, de innentől a barkácsolástól kezdve a csillagászatig bármi lehet, csak szeresse. Legyen valami közös hobbink is. Semmi képpen se legyen agresszív. Hasonló zenei ízlés előny. Ha tiszteletben tartja az én nézeteimet, akkor vallás, táplálkozás, politika, introvertáltság/extrovertáltság, humán/reál beállítottság stb nem mérvadó. A humorunk egyezzen. Ne akarjon kontrollálni. Szexuális igényeink passzoljanak.
Nagyjából a belső 70%-ban, külső 30%-ban fontos számomra. Ez alatt azt értem, nyilván megvan az ideálom, mint látszik, de nem ragaszkodom hozzá görcsösen, ha valakinek a személyisége tényleg s topon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!