Nem.. nekünk olyan wc volt mint a strandokon. Alul felül nyitott és közös fal van. Na volt öt wc, abból 3! nem működött. Egy egész emeletre volt ez a 2 wc. Ott kígyózott a sor. Rendszerint éjszaka jártam ki, meg inkább elmentem a barátnőmhöz aki egy órara lakott albiban.
2020. dec. 20. 00:53
3/8 anonim válasza:
Ja és félig állva végeztem a dolgom mindig mert nem ültem rá természetesen soha.
2020. dec. 20. 00:54
4/8 anonim válasza:
Eleinte nekem is nehéz volt, próbáltam akkor intézni mikor senki se volt bent a wc-ben, de aztán pár héttel később már nem okozott gondot. Simán kakiltam úgy is hogy voltak a mellettem lévő fülkében, nincs benne semmi ciki, mindenki csinálja. Sőt volt olyan hogy szobatársammal együtt mentünk ki, beültünk egymás mellé és két puki között beszélgettünk egy jót. :)
Inkább kakilok a koliban mintsem bent az egyetemen.
2020. dec. 20. 01:17
5/8 A kérdező kommentje:
Úgy látom, a legtöbb kolis csaj inkább ritkán intézi a nagydolgát a közös wc-n. 3-4 naponta.
Gondolom, ebből ered a sok szorulásos eset.
Bár ha belegondolok, inkább legyen eldugulva a wc párnaponta, mint állandóan összef..va😄😄😄
2020. dec. 21. 04:36
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Írtam mindenkinek saját tapasztalataimról😄
2020. dec. 21. 04:54
7/8 A kérdező kommentje:
Erdekes, de keves lannyal lehet oszinten beszelgetni ilyesmirol.
Itt eggyel tudtam..😄
2020. dec. 22. 09:56
8/8 anonim válasza:
Igaz nem vagyok kolis de nekem mindig is gondot okozott nyilvános helyen elvégezni a nagy dolgom (nyilvános helyen értsd azt hogy nem otthon). A legnagyobb gondom azt hogy nagyon büdös és szégyellem. A családom is folyton megemlíti hogy hűha. Nem tudok ezzel mit csinálni, nyáron szoktam lemenni balatonra a barátnőmhöz 1 hétre. A múltkor nem kakiltam és igen tudom hogy ez nem egészséges de annyira büdös hogy félek hogy amikor kijövök mindenki kinyitja az ablakokat és letelepedik mellé. Nem tudom mit csináljak vele hogy ne legyen ennyire büdös de hát ez van. Ja és lány vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!