Lányok, jött már rátok a kakilás nagyon alkalmatlan helyen vagy pillanatban?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol és hogy birtátok ki?
Mentem haza egyetemrol, elotte ebédre kinait ettem es hat sajnos a vonaton jött az inger és bőröndöstül cuccolhattam be a vonat wcjébe... Ahol természetesen nem volt wc papir sem.
22N
2020. szept. 17. 22:25
1/3 anonim válasza:
Előfordulnak ilyen balesetek, hasznos ilyenkor egy csomag zsepi. Amúgy köszönjük a fontos közérdekű információt hogy a vonaton toltál egy barnamacit 😂
2/3 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy velem történt már sajnos ilyen. :( Kíváncsi vagyok mással is történt e.
Volt nálam egy csomag zsepi szerencsère.
2020. szept. 18. 09:12
3/3 anonim válasza:
Ugyan nem lány vagyok, de kínai kaja után rendszeresen lettem rosszul régebben. Pont ezért már nem is járok ilyen helyekre, javaslom kerüld el te is jó messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!