Sok párkapcsolatban élő lány miért megy el inkább egy koszos, forgalmas pláza wc-ben a nagydolgát intézni, mintsem kényelmesen, otthoni tiszta körülmények között?
Sosem értettem hogy ez miért kényelmesebb meg komfortosabb sok nőnek... A korábbi barátnőim közül szinte egyik sem mert kakkantani nálam ottalváskor, inkább vagy elhúzott reggel korábban vagy szenvedett puffadt hassal egész nap, pedig nem tudom mi szégyellni való van ezen... Vagy elmentünk merő véletlenségből plázázni, ahol nyilván "hosszú volt a sor" és 10 percet vártam rá odakint...
Ti hogy vagytok ezzel lányok?
24F
Behalt a másik szros topimod? 😂😂😂
Beteg vagy...
Nemcsak a párkapcsolatban élőknél, de a szinglik esetében is előfordul.
Itt a GyK-en a legtöbb lány visszataszítónak véli (helytelenül) a szagokat, a hangokat, pedig ez természetes velejárója a cselekedetnek. Nem helyes visszatartani (előttem is írták), de néha kénytelen az ember (pl. buszon utazva, nincs a közelben utca WC, habár ez oldható meg éppen a nagyobb üzletek illemhelyein, amik biztosan tisztán vannak tartva).
Íme egy hasonló kérdés és a válaszok:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!