Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nerdy típusú csajok mennyire jönnek be?
Exbarátnőm ilyen típus,pici,vékony,szemüveges,aranyos csajszi.
Hetente több alkalommal össze szoktunk járni a mai napig és valamiért utóbbi időben egyre többet gondolok arra hogy bejönne nagyon ha én és egy másik srác egyszerre vagy egymás után megd*gnánk őt.
Beszéltem vele már erről és szerintem jó jel hogy nem zárkózik el ettől teljesen,viszont azt is mondta ha belemenne akkor ő szeretné kiválasztani a másik fiút,ami végülis érthető és elfogadom.
Nektek az ilyen típusú csajok mennyire jönnek be?Csinált már valaki más hasonlót 3-asban 1 csajszival?Előnyök,hátrányok?
Ez a gyakorikérdések szexualitás fórum, ha dugásról van szó itt mindenkinek bejön minden!
Amúgy hasonló barátnőm volt egy éve, animét nézett, plüssöket gyűjtött, ajándékokat kézműveskedett, ezt a tipikus nerd érzést keltette.
Megtévesztő mert ártatlannak néz ki de nagyon durva szexre vágyott.
A külső megjelenésnek semmi köze ahhoz hogy a szexben ki mit kedvel. A 3. játékos kiválasztása mindig közös döntés, háromigenes szabály érvényesül.
Előny-hátrány... nem értem a kérdésedet? Erre vágytok nem, akkor mit szeretnél megtudni? Most ezt akarod, vagy bizonytalankodsz, vagy mi?
Ja amúgy tanács: a csaj választ, de te tartsd a drótot a beszállóval, különben könnyen járhatsz úgy hogy a következő alkalommal te már nem leszel ott 😂
Maga a típus szerintem aranyos, pláne ha egészen rövidre nyírt haja is van hozzá. Úgy nagyon be tudna indítani.
A hármasban egy lánnyal felállásba viszont biztosan nem mennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!