30-40es pasik nektek milyen típusú csajok jönnek be?
Lehessen vele értelmesen beszélgetni, de ne legyen túl merev. Szóval a poénkodásra is legyen vevő.
Legyen bújós, ölelgetni való "kiskifli" típus:)
Külsőre (bár a fentiek a fontossabbak!!!):
A vörös haj a gyengém! Max 170 cm legyen. Kis felesleg nem gond, de a 170 cmhez ne 120 kg társuljon. Ja és az agyonsminkelt mű nőket én sem kedvelem:)
Öltözködésre is inkább a laza, sportos lányok jönnek be, nem a 20 centis sarokban topogók
32 f
Nem akarok genyò lenni, de kaptàl két olyan vàlaszt mintha 15 éves kamaszok írták volna...
Nyilvan ahány ember annyi izles, ezt a reszt kar megkerdezni. De amit elfelejtenek sokan azok a valodi belso ertekek, amik nelkul semmit nem ér egy ember sem tekintet nelkul a kulsejére, anyagi helyzetére, humorosságára, intelligenciára stb.
Egyetlen szò a megfejtés, ami hozza magával a legfontosabbakat.
Nekem testileg a nagyon vékony jön be.
Amúgy meg az, hogy ha érzem, hogy bátor a másik így csinálni a dolgait a saját feje után.. Szóval csak így nézek me van, előre nem tudom.
Hosszú haj, kis cici, lapos has. 170 cm vagy több. Legyen laza, sok mindenre nyitott, humoros. Ha jól el tudunk beszélgetni, sokat mosolygunk, mikor együtt vagyunk, már nyert ügye van :)
38F
Olyan, akivel megvan a kémia, és lehet egy jó nagyot szexelni.
31/F
Vékony legyen mer a kövérek büdösek.
Meg ne legyen magas, bar az a not szokta zavarni engem nem erdekel.
Meg ne legyen ronda a feje. Mellmeret nem szamit.
Jo segge legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!