Nektek a milyen típusú pasik/csajok jönnek be?
Itt az embertani (antropológiai) típusokról gondolok. Ez a weblap ezzel a témával kapcsolatos: [link] A leírások és a képek alapján melyik típus jön be leginkább?
Egyébként egy szavazás is van arról, hogy a milyen típusú nők a legszebbek.
A válaszolók mindegy, hogy milyen neműek.
Én 17/F vagyok, nekem a hallstatt jön be legjobban, de szép még az észak-atlanti, észak-pontuszi, kelet-nordikus is.
Az első válaszoló (aki valószínűleg lány) mondatához kapcsolódóan a dinári nem annyira jön be nekem, mert olyan banyás.
Nekem leginkább a balti és a mediterrán tetszik(a mediterránból mindegyik). Amelyik nem tetszik az a dinári a nagyon durva vonásai miatt.
Egyébként méltatlanul kihagytátok a turanid típust a blogból és a szavazásból,pedig nem elhanyagolhatatlan mert elég gyakori hazánkban.(Nem kötekedésképp írom, csak javaslom,mert egyébként tetszett a blog.) Amúgy a turanid lányok jönnek be leginkább nekem(olyan szép szemük van a kis ázsiai beütés miatt :o).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!