Fiuk nektek milyen csajok jönnek be?
Passz... Olyan sokféle lány tetszett már, és nem volt közös nevezőjük.
Most elkezdtem írni egy felsorolást, de szinte mindent beleírtam :D Nem tudom. Volt már olyan, akinek csak a külsejébe szerettem bele, meg olyan is, aki csúnya volt, de nagyon jófej.
"A nő furcsa egy teremtmény. Hogyan született... Isten k..rva nagy zseni lehet. A haja... Temetted-e már az arcod egy tengernyi hajba, és kívántad-e, hogy örökre ott maradj... Az ajka, amikor rádtapad, olyan, mint a hűvös bor, amit egy sivatagi utazás után kortyolgatsz. A melle... Van kiscsöcsű, van nagycsöcsű. A mellbimbója felnyársal, mint egy kétágú villa. A lába... nem számít, ha olyan mint egy karcsú görög oszlop, vagy mint egy konyhaasztal lába... Ami közte van, az a mennyország. Bizony, Mr. Simms, a legfontosabb szó a világon, amire érdemes odafigyelni, nos az a p..na. "
https://www.youtube.com/watch?v=Qv6oZ4RQ4p8
Egy asszony illata c. filmből idézet, de tökéletes válasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!