Azt hittem egyetemen majd jönnek a bulik, barátságok, haverok, csajok. De nem. Engem utál mindenki :' ( nagyon depis vagyok, mit csináljak?
Hát ha nem változtatsz a hozzáállásodon ne is csodálkozz. Van egy barátnőm, aki dettó ilyen. Csak várja hogy hirtelen mindenki megszeresse és ő legyen a középpontban, de bárki beszélgetni szeretne vele az életkedve elmegy a másiknak ezzel a pesszimizmusával.
Amúgy meg tenni is kell érte, hogy jöjjenek ezek a dolgok. nyitni mások felé, de nem túl tolakodóan. Kezdj el beszélgetni órák előtti szünetekben olyanokkal, akik közel vannak hozzád valami aktuális sulis dologról, amivel sokan egyesülni tudnak. Pl.: Jaj, lassan itt s vizsgaidőszak, ti már mennyire tudjátok az anyagot? Valami kis bájcsevely.
Kezd el sportolni, könnyebb úgy ismerősöket szerezni, ha rendszeresen eljársz valahova. Csatlakozz valamilyen sulis szervezethez: HÖK, AIESEC, Karrier Iroda/Központ, egyetemi TV/újság, vagy valamilyen kultúrális csoporthoz. Járj el rendszeresen egyetemi rendezvényekre.
Ezt a depizést meg hagyd abba, mert csak elkerülnek, ha folyton pesszimista vagy meg magadat sajnáltatod.
Nem szeretném megmondani így
Te melyikre?
jó, én nem oda. meg amúgy attól félhetek még, hogy mégis ki lehet találni ki vagyok, nem? xd
körülöttem nem így látom az embereket :D de lehet azért, mert észre se veszem azokat, akiknek nem vagyok szimpi :)
csopitársak jófejek, de nagyon lassan haladnak a dolgok, és nem bírom az egyedüllétet. egyfolytában társaságra van szükségem most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!