Azt hittem egyetemen majd jönnek a bulik, barátságok, haverok, csajok. De nem. Engem utál mindenki :' ( nagyon depis vagyok, mit csináljak?
Szia!
Sajnos én hasonló tapasztalatokat tudok megosztani veled. Hozzád hasonlóan én is elsőéves egyetemi hallgató vagyok, és bizony a csoporttársaim egy jelentős hányada a szülők pénzével felvágó, beképzelt, öntelt "senki". Jól példázza a helyzetet az alábbi sztori: A jelentős késéssel érkező hallgató köszönés nélkül, sapkában a fején beviharzik a székek közé, leül, ledobja a padra az iphonet és már fekszik is a fejét a padnak támasztva.. Na ezért van az, hogy csak az elsőéves hallgatók 20-30% szerez diplomát, itt kevés lesz a buli a pia meg a cigi, végre valamit önerőből kellene elérni,ami persze nem megy.. :)
:)
nem érdekel mások hogyan állnak a sulihoz :) szoktam lenni ilyen társasággal is, jó fejek. Igazándiból nagytöbbség jófej. Nem láttam még, hogy más kárát szerette volna, inkább segítőkész mindenki :))) nagyon szeretem. de igazándiból én nem állok készen ilyen dolgokra.
úgy is érzem magam :'(
próbálok túllenni rajta, de a dolgaim nagyon összezavarnak, kilátástalanságba taszítanak meg minden.. sok az új dolog, és ennyit nem tudok magamra vállalni. ez az első félév elég szar lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!