Külföldön, egyetemen, koliban mennyi idő, amíg kialakulnak a barátságok? Normális, hogy nekem még nem nagyon van?
Nem tudok általánosságot mondani. Én, amikor elkezdtem az egyetemet, jóban lettem sok mindenkivel, olyan szinten, hogy két óra között dumálgattunk, vagy olykor elmentünk este bulizni, de akkor még mindezt nagyobb "csordában" :) Arra nagyon emlékszem, amikor a most már mondhatni legjobb barátnőmmel összebarátkoztunk. Nagyjából másfél hónapja jártunk egyetemre, amikor nagyon ki voltam bukva egy pasi miatt, és valakinek muszáj volt beszélnem róla. Hát elmondtam ennek a barátnőmnek, mert volt egy olyan megérzésem, hogy benne meg lehet bízni, és nem is veszi tolakodásnak, ha ilyesmivel traktálom. Na, hát így lettünk nagyon jó barátnők, ennek lassan már három éve :)
Egy másik barátnőmmel meg úgy lettünk jóban, hogy volt egy közös érdeklődési kör, a horror :D Film is, könyv is egyaránt. Aztán elkezdtünk sokat összejárni és együtt filmeket nézni. Nem tudom megmondani, mennyi időbe telt, hogy tényleg barátok lettünk, talán pár hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!