Így is tönkremehetnek a barátságok?
A 2. válaszolónak igaza van.
Viszont szerintem így nem mehetnek tönkre igazi barátságok, csak felszínes, barátságnak hitt kapcsolatok. Fél-1 év múlva kb. elválik, merre tartotok.
Önmagában viszont szerintem nem az számít, hogy ki hányszor beszél a másikkal, hanem a beszélgetés minősége. Én pl. nem szívesen írok kétsoros rövid üzeneteket. Inkább nem írok 3 hétig, de akkor leülök, rászánom az időt és írok egy hosszabb levelet, aminek viszont van mondanivalója, plusz visszakérdezek egy csomó mindenre, amit előtte ő írt nekem. Szerintem kérdezz erre rá, lehet ők is azért nem írnak neked vissza, mert olyan típusúak, mint én. Ha nem, akkor tényleg arról van szó, hogy most nem akarnak ilyenekre időt szakítani. De mondom, ez még változhat - viszont tényleg ne az üzenetek gyakoriságát nézd, hanem a minőségét.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!