Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e köze a pénisz méretének a cuckold szexhez?
Párszor mondta, hogy imádja a farkam, szeret velem lenni, de lehetne pár centivel nagyobb. Amit máshol megkaphat (meg is kapta Swingerben).
Élvezte, én is élveztem hogy jó neki. Másnap átbeszéltük és mondta hogy igen, jó volt az a pár centi plusz, de mivel vékony volt nem olyan jó mint velem.
De lehet hogy ez van a háttérben hogy kevésnek érzem magam és ez a tudat hogy neki több kell boldoggá tesz engem is, ha hosszabbal van együtt?
Kompenzálok a méretem miatt?
Millió frusztráló kérdés....
Kedves kérdező!
Az #5 kommentedben leírtak feloldhatatlan ellentmondásban állnak az eredeti kérdésedben leírtakkal, éppen ezért már a kérdésed valóságtartalma is erősen megkérdőjelezhető.
Szerintem engedd el ezt a kérdést...
Tévedsz. Minden nőnek vagy egy bizonyos tól-ig mérete hosszban és vastagságban, ami szükséges a számára ahhoz, hogy jól érezze magát szexelés közben, és több orgazmust is el tudjon érni.
Egy ravasz kutatás leréntotta a leplet arról is, hogy az ilyen irányú vágyaikat a nők többsége titkolja, félve attól, hogy az igazság feltárásával csak a saját társkeresési esélyeit rontaná.
#32 "Minden nőnek vagy egy bizonyos tól-ig mérete hosszban és vastagságban "
" Egy ravasz kutatás leréntotta a leplet arról is, hogy az ilyen irányú vágyaikat a nők többsége titkolja,"
Mi lenne az a ravasz kutatás valami forrást tudnál adni??
Csak most néztem rá a kérdésre.
Itt van egy magyar nyelvű cikk a kutatásról, és ha megtalálom a Stanfordi Egyetem ezirányú kutatásának az oldalát, akkor majd azt is belinkelem.
Lehetséges, hogy már az archívumba került PDF formátumban, és azért nem dobja ki a Google találatként (ahogy korábban), mert még nincs index róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!