Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e köze a pénisz méretének a cuckold szexhez?
Párszor mondta, hogy imádja a farkam, szeret velem lenni, de lehetne pár centivel nagyobb. Amit máshol megkaphat (meg is kapta Swingerben).
Élvezte, én is élveztem hogy jó neki. Másnap átbeszéltük és mondta hogy igen, jó volt az a pár centi plusz, de mivel vékony volt nem olyan jó mint velem.
De lehet hogy ez van a háttérben hogy kevésnek érzem magam és ez a tudat hogy neki több kell boldoggá tesz engem is, ha hosszabbal van együtt?
Kompenzálok a méretem miatt?
Millió frusztráló kérdés....
Tévhit, hogy a nagyobb magasságú férfiaknak a szerszáma is nagyobb.
Sportolóként millió srác szerszámot láttam merev (vagy félig merev) állapotban is, nem csak lankadtan.
És a különböző testalkatokhoz és magasságokhoz milliónyi variációkban társultak a szerszámok.
Jó lenne végre leszámolni ezekkel a tévhitekkel, mert sok férfinak éppen ezek miatt vannak pszichés defektusai, gátlásai.
Kedves kérdező!
Igen, kompenzálni próbálsz, és már rá is görcsöltél pszichésen rendesen erre a témára.
Btw, egy jól működő házasságban nincs helye más személyeknek a férjen és a feleségen kívül.
Ergo, a házasságodat egy egyre vékonyodó cérnaszálon lógatod.
16/16
Tudok egy olyan párról akik 20 éve csinálják. 😊😊😊
#16 a te értékrended, felfogásod ilyen, másé meg másmilyen. Mint amikor a hegedűművész hangoztatja hogy szerinte a pop, vagy rockezene nem is zene hanem csörömpölés. Ahol mindkét felet ez izgatja, erre vágyik ott pont ettől lesz jól működő a kapcsolat.
Speciel a #17-es egy ilyen párt ismer, nos a swignerközösségből esetemben megszámolni nem tudom mennyit. A saját korábbi kapcsolataim pont azért futottak zátonyra mert szexuálisan ebben nem egyeztem az exeimmel. A mostani azért is működik jól, mert párommal ebben is teljesen egy húron pendülünk.
Pár, vagy házaspár?
A kettő nem ugyanaz sem nyelvi, sem társadalmi, sem jogi szempontból.
Én is ismerek párokat akik csinálják, de házaspárokat nem.
És én is csinálom, csak hogy legyen egy csattanó a végére 😁
Házaspár.
Több ilyet ismerek (szwingerből) akik évek óta csinálják.
Most ismerkedek egy párral akik 15 éve hármasoznak.
Remélem összejön nagyon csinos a nő!
Drukkoljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!