Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire vagy nyitott a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagy nyitott a szexben, a nem hagyományos értelemben vett dolgok iránt?

Figyelt kérdés
Pl ilyen mint, többes szex, párcserés szex, cuckold, szabadban szex stb...

2023. júl. 27. 10:48
A kérdező szavazást indított:
Nagyon
Semennyire
Ez attól függ hogy mi az
Csak fantáziában
Szeretnék egy pár dolgot kipróbálni majd
Maradok a hagyományos dolgoknál
71 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Én nagyon.f 44
2023. júl. 27. 10:54
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Eléggé belevetettük magunkat az ilyesmibe.😁😁😊
2023. júl. 27. 11:07
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Szabadban megvolt.
2023. júl. 27. 11:09
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
A párcserés szexen és a cucoldon kívül jöhet minden. Anal, Bdsm, swinger (de csak egymással),
2023. júl. 27. 11:25
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
4. A swinger csak egymással az milyen?
2023. júl. 27. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé. De nem kérek ajánlatokat. N
2023. júl. 27. 12:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A párcserés szex nagyon jó!
2023. júl. 27. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
#5 a klubokban mindent szabad, de semmi sem kötelező elve van. Olyan is látogatja aki ott helyben nem csinál "semmit" csak bulizik, társalog másokkal, megnézi a többieket "közben" stb. - mégse szól érte senki. A vendég dolga, rá tartozik. Ha csak nézelődni akar akkor az, ha 20 fős gangbanget tartani akkor az (egy kritérium van: csak kölcsönös beleegyezéssel, a nem az nem - azaz szimpátia alapján működik ott is).
2023. júl. 27. 14:00
 9/11 anonim ***** válasza:
86%

Eddig csak egy partnerem volt aki olyat tudott kérni ami férfi hetero kereteken belül volt mégsem mentem bele, viszont neki volt több ilyen kérése is.

Pl borotvapengékjel vagdossam szex közben, folytogassam ájulásig majd ha elájult erőszakoljam meg, nagyon oda nem való dolgokat dugjunk fel a puncijába popsijába és úgy szexeljünk hogy azok bent vannak ( pl egyszer kérte hogy nézzük meg mennyi felütött tojás fér a fenekébe, májkor jégkockákkal pakoltatta volna tele a punciját...).

Rajta kívül nem futottam bele másba aki nagyon extrém dolgot kért volna, a kérdésnél felsoroltak számomra nem számítanak extrémnek, főleg ezek után.

32f

2023. júl. 28. 06:44
 10/11 gabor49 ***** válasza:
52%
én nagyon bármibe benne vagyok 49/f
2023. júl. 28. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!