Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e köze a pénisz méretének a cuckold szexhez?
Párszor mondta, hogy imádja a farkam, szeret velem lenni, de lehetne pár centivel nagyobb. Amit máshol megkaphat (meg is kapta Swingerben).
Élvezte, én is élveztem hogy jó neki. Másnap átbeszéltük és mondta hogy igen, jó volt az a pár centi plusz, de mivel vékony volt nem olyan jó mint velem.
De lehet hogy ez van a háttérben hogy kevésnek érzem magam és ez a tudat hogy neki több kell boldoggá tesz engem is, ha hosszabbal van együtt?
Kompenzálok a méretem miatt?
Millió frusztráló kérdés....
Nem igazán a te véleményedre vagyok kíváncsi, sokkal inkább a kérdezőére, de ő a kérdés feltevése óta bujkál a kommentelők elől.
Hozzád csak egy kérdésem van: Miért kell összeházasodni, ha úgyis mindenki mással kefél?🤔
#21 miert bujkalnek. Senki nem kerdezett tolem semmit. Egyebkent volt reakciom de vak vagy 🤣😂🤣🤣
Hazaspar vagyunk.
Masreszt nagyon sok olyan part(igen hazast is) ismertunk meg akik ősidők ota swingereznek (tizen x eve)
Valaszod nem relevans.
Nem troll válasz de vegyetek be egy kisebb méretű pasit és nézd meg hogy ugyanaz az érzés neked?
Attól még lehet neki jobb mert kissebb a beszálló ha ügyes a pasi.
Kiprobaljuk.
Koszi.
Egyebkent minden mas klappol. Csak az a fránya par cm.
Az, hogy kisebbségi komplexusod van, az kétségtelen.
De lesz még több is idővel...😉
Oh persze... Nekem és másoknak hazudhatsz, de legalább magadnak ne hazudj, mert az már tényleg árt a saját önbecsülésednek is...
Olvasd már el a saját kérdésed.
Minden mondatodban ott van nem egyszer a centi, a méret, stb.
Másoknak teszed fel azt a kérdést, amire te magad is jól tudod a választ: kompenzálsz.
És ezt a kisebbségi komplexusod váltja ki belőled...😉
De bánom is én, hogy te mit gondolsz erről, és irrelevánsnak nevezed a nyilvánvalót...😁
Nekem nincsenek gondjaim a méretemmel, éppen ezért az önbizalmammal sincs gondom, tehát semmiféle kompenzációra nics szükségem...😉
Nem a méret számít. Filmeken van csak, hogy nagy faccal csináljak a "férj" meg kicsivel rendelkezik, esetleg erenyövben is van.
Mi szeretjük, igaz nem sok volt.
Nállam kisebb volt a pasinak, de a lényeg az volt hogy én nem nyúlhatok hozzá, csak néznem volt szabad. Még magamhoz sem érhettem.
Nagyon izgalmas volt
Lesz is még ilyen, de akkor már erenyövben leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!