Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kalóriadeficiten más sem tud teljesíteni az ágyban?
Figyelt kérdés
A gyúrós élet már önmagában azt jelenti, hogy lemondasz a minőségi szexről, hiszen a szexuális energiádat a gymben vezeted le nem az ágyban.
De ha emellett még diétázol is akkor tényleg semmi merevedésed nem lesz?
Én jóformán egyszer sem tudtam rendesen együtt lenni a barátnőmmel az elmúlt 3 hónap diéta során.
Én nem kevés évet raktam bele az erőemelésbe, nem kevésszer voltam kalóriadeficiten alapuló diétában, mégis volt merevedésem, mégis jó szexuális életet tudtam élni a barátnőmmel, úgyhogy ha neked nem áll fel a bré, vagy ha nem tudod kielégíteni a csajodat, az nem azért van, mert hetente háromszor lemész a kondiba gépeket rángatni, meg mert kevesebb kalóriát viszel be, sajnálom.
2023. aug. 2. 08:48
2/12 A kérdező kommentje:
1
Igen, de azelőtt azért volt merevedésem…
2023. aug. 2. 08:57
3/12 anonim válasza:
Elvileg ha nagyon szálkás vagy és alig eszel akkor fordul elő ilyen, de az nem hobbi szint.
2023. aug. 2. 09:01
4/12 anonim válasza:
És ott is inkább csak erre kenik a dolgokat, de valójában a cuccok miatt nem áll a pajszer "versenydiétában", nem a kalóriadeficit miatt
2023. aug. 2. 09:27
5/12 anonim válasza:
Egyedül a szénhidrátot kell csökkenteni, Minden más, ami fehérje, meg rostos, az mehet. Én meg a sörpocakomtól lettem impotens. Pont a torna az, ami helyrehoz. Igaz, soha nem súlyzóztam, és nem is fogok. Fokhagyma, ginseg, ilyenek, amíg helyre nem jössz, aztán a jeles napon nem eszel fokhagymát, vagy megtömöd vele az asszonyt is, hogy ne érezze a szagát.
2023. aug. 2. 10:34
6/12 anonim válasza:
"Egyedül a szénhidrátot kell csökkenteni"
Mi köze a szénhidrátoknak az impotenciához, a szexuális zavarokhoz, vagy úgy amúgy a fogyáshoz?
"ami fehérje, meg rostos, az mehet"
A fehérje, mint makrotpányag potencianövelő, a szénhidrát pedig potenciacsökkentő? Ezt nem is tanultuk az egyetemen. A rostról amúgy tudod, hogy egy szénhidrát-típus?
Azért látszik, hogy a kérdés elkerült a testépítés kategóriából, és megjelentek a Joy.hu-ról tajékozódó laikusok.
2023. aug. 2. 10:41
7/12 A kérdező kommentje:
6
Úgy érti szerintem, hogy azáltal tudod ledolgozni a sörhasat.
Szerintem sem lehet magas szénhidrát mellett zsírt égetni.
Alacsony szénhidrát, magas fehérje kell.
Szénhidrát mellett az izmot építi le nem nyúl a zsírhoz. Saját tapasztalat.
2023. aug. 2. 11:13
8/12 anonim válasza:
Ebből a szempontból is a kalóriák számítanak.
2023. aug. 2. 11:26
9/12 anonim válasza:
#7 ez így hülyeség, csak a szokásos szénhidrátrettegés: [link] az első kb. 10 perc kivételével ez a videó elég jól elmagyarázza. Lehet mégiscsak te csinálsz valamit rosszul ha már fel se áll, pl. ehetnél ch-t
2023. aug. 2. 11:38
10/12 anonim válasza:
Én tudom a választ de full homo vagyok, legközelebb talán nem kéne átpakolni irreleváns kategóriába a kérdést
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!