Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok kis péniszhez (15cm alatti) miért nincs sok kis hüvely, amibe illik?
Tök rossz kis farokkal élni, ami egy nőnek se jó. Ezt egy normális mérettel (15cm+) rendelkező férfi vagy főleg egy nő nem tudja elképzelni, hogy milyen az, amikor egy testi adottság elbssza a szexuális életét.
Kis punci miért nincs sok?
Nyugi, a nagyobb farkúak közül is sokan el tudják képzelni, milyen az, amikor egy testi adottság miatt el van b@szva a szexuális életed😃.
Én például alacsony férfi vagyok, fura, unszimpatikus fejjel, hiába van nagy f@szom, ha 15 éve egy nőnek sem kellettem. Pedig aztán próbálkoztam öregnél, daginál, mindenkinél, stb.
Egy jóképű, kisfarkú, legalább egyszer betudja rakni, ha utána ki is rúgja a csaj. 😃
Nekem kicsi és szűk hüvelyem van, teljesen rendben lennék a méreteddel. Főleg úgy, hogy a 15 cm nem is kicsi…
Ám olyan visszataszító a külsőm, hogy 40 éves létemre összesen egy pasi volt hajlandó lefeküdni velem életemben. Szóval tökmindegy
#1-2
Magas se vagyok. (174cm)
Azt gondoltam, mert 15-16cm a nőknél a minimum, de nekem nem 15cm és a kérdés se arról szól.
A punci méret kérdés alatt meg sokan írják hogy jaj nekik csak egy ujjacska fér be.
Hát gyerekek itt valaki hazudik! :DDD
Első kettőt osztom
Hiába van az embernek nagy farka meg kigyúrva ha mellé ronda a pofája meg törpenövésű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!