Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy hosszú pénisz előnyei?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar9 kérdése:

Egy hosszú pénisz előnyei?

Figyelt kérdés

Csajok, az lenne a kérdésem hogy mit éreztek amikor egy hosszu 18-20cm kemény pénisz belétek hatol? Mennyivel másabb mint pl egy 15-16cm?

Illetve melyik pozba érzitek igazán az orgazmust?

2023. júl. 20. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Az nagy előny hogy egyből kitölt, ahogy belémhatol. Azt az érzést semmi nem pótolja, fantasztikus ahogy feszít, vagy a végén ahogy lüktet.

Azonban mellette meg sok hátrány is van, fájhat ha túl mélyre megy mozgás közben. Ha lassan megy mélyre az is jó, de vadulni nem igazán tudtam úgy hogy ne fájjon.

2023. júl. 20. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk vastag is volt, nem csak hosszú.

Szóval a csak hosszú előnyét nem tudom. #1

2023. júl. 20. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
#2 voltam már vagy 50 pasival, de hosszú és nagyon vékony péniszt még soha nem láttam. Alapvetően a hosszú farkak legalább közepes vastagságúak is. Érzésre ugyanolyan jó, mint a vastagok, csak nem kell 3x nekifutni, hogy bemenjen:D
2023. júl. 20. 14:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt. Meg valaki esetleg valami velemeny?
2023. júl. 20. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Inkább hátrányai...
2023. júl. 20. 15:33
 6/8 A kérdező kommentje:
15:33 pl?
2023. júl. 20. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Nincs egyértelmű válasz, mert van olyan nő, akinek szűk és még rövid is a hüvelye, neki hátrány. De ahol mély garázs van, ott természetesen szívesen látnak.
2023. júl. 20. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb érzés egy nagy kemény mint egy kisebb főleg mikor tövig bemegy.
2023. aug. 18. 18:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!