Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert faj megmindig a szex?…tobbi lent
5 eve vagyok a baratommal es vele is vesztettem el a szuzessegem 5 eve(+csak vele voltam)es mindig faj…
Legfokeppen az elejen amikor berakja es 2-3perc mulva elmulik de mindig erzem hogy feszul,1 eve szedek fogamzasgatlot es szerinem nincsen hozza koze de mintha azota kicsit szarazabb lenne a huvelyem lehet attol is hogy faj?..
Kiprobaltunk mindent,sikosito hosszabb elojatek stb..
Nogyogyasz azt mondta hogy minden rendben van velem
Nem mondanam annyira huu de vastagnak,de mivel csak vele voltam ezert nem tudom mi szamit annak :/
#1 tudja hogy faj
#4 kihagyom😊
#5 Szerintem mindenkinek a sajat dontese hogy szed e fogamzasgatlot,nekem olyan szinten gorcsolt a hasam napokig hogy munkaba es iskolaba se mentem miatta,hanytam,elajultam,remegtem egesz nap(latott mar nogyogyasz)nem tudtam kiegyenesedni stb es amiota szedem nem kell havonta tappenzre mennem ;)
Szerintem ilyen típus vagy. Szenteljetek több időt az előjátékra, tudom, írtad. Nyaljon egy orgazmusig, hátha kell ennyi türelem. Csak azért gondolom, hogy nem elég az idő, mert azt mondod, egy idő után már nem fáj. Ujjazzon előtte, tágítson picit a kezével, vagy te magadat.
Tudom, a kérdés nagyon nem erről szól, de a fogamzásgátlóról meg annyit, hogy ez csak tüneti kezelést nyújt. A problémát nem szünteti meg. Ha egy nőnek ciklus problémài vannak, szinte meg se vizsgálják, már írják neki a fogamzásgátlót. Hormonális problémád lehet, ami úgy tűnhet, a pirulával elmúlt, de csak a tünetek enyhültek. Kellene egy alaposabb kivizsgálás, egy figyelmes orvossal. Lehet, nagyobb a baj, mint gondolnád.
És bocsánat, hogy ennyire eltértem a témától
18L
9: Engem ha orgazmusig nyal a párom, akkor is szűk vagyok és az ujjazás nekem sokkal kellemetlenebb, mint behatoláskor az a minimális fájdalom.
A fogamzásgátlóról meg annyit, hogy PCOS miatt szedtem, amikor abbahagytam, mert gyereket terveztem, akkor nem tért vissza a probléma soha többet. Tehát nem csak tüneti kezelés volt, azért tudtam egyáltalán teherbe esni, mert amúgy nem tudtam volna. És a nőgyógyászom endokrinológus is, nem csak vaktában írogat nőgyógyászati problémákra bármit, hanem ért is hozzá...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!