Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszában is tágul a hüvely?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszában is tágul a hüvely?

Figyelt kérdés

Az világos (közismert tény), hogy nyugalmi állapotban a nők hüvelye elég rövid. Izgalom hatására tágul, hosszabb is lesz (meg a ciklus állása is befolyásolja valahogyan a befogadóképességet).

A kérdés: Ha már jól fel van izgulva a nő, és nem is szorong, akkor a hüvely

A) eléri a végső hosszát belső inger nélkül is, vagy

B) mechanikai ingerrel kell segíteni hogy tovább tudjon tagulni ?

Sajnos többen is voltak akiknek fájt, amikor rendesen belelendültem. Hiába voltak rendesen felizgatva előtte (ez konkrétan nyalás általi csiklóorgazmust jelentett legtöbb csajnál), mégis volt hogy fájt.

Most akkor mi az igazság?

2023. júl. 22. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
Azt akarod hallani hogy egy nagyfarkú csődör szexikon vagy.
2023. júl. 22. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Ok, nagy farkad van és ebből következőleg úgy gondolod, hogy te vagy a FŐKAN! Csak, akkor nem tudom, hogy miért ilyen kérdéseket írogatsz miközben farkalhatnál valakit FŐKAN-ként...
2023. júl. 22. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Attól nyúlik, nekem legalábbis, ha szép lassan kezded az aktust és fokozatosan lendülsz be. Ez teljesen független attól, hogy előtte már izgatták a csiklóm, vagy akár el is élveztem úgy, a hüvelyt külön be kell járatni.
2023. júl. 22. 21:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm 3-as, eddig tiéd az egyetlen releváns és nem irigy méregzsák hozzászólás.

Tehát hiába vagyok odaadó az előjátékban, nem ez a kulcs. Bár tudtam volna hamarabb 😐

2023. júl. 22. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Azért ne spórold meg az előjátékot. 😀
2023. júl. 22. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt hozzátenném, hogy a pénisz eléri a méhszájat (nekem speciel) és azt "böködi" akkor az fájdalmas. Még akkor is ha amúgy ki vagyok tágulva.
2023. júl. 22. 22:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké, nyilván soha nem voltam önző, és nem is leszek az. Egyszerűen távol áll tőlem.
2023. júl. 22. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
36%
Úgy tudtam, hogy átmérőjében tágul, nem hosszában.
2023. júl. 22. 23:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!