Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szoktátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktátok?

Figyelt kérdés

Ti először a csiklót kezditek el izgatni(ujjal)/nyalni vagy először elkezditek ujjazni a csajt? (Tudom hogy lánytól is függ)

Mit vettetek észre hogyan hatásosabb/lesz előbb/intenzívebb orgazmusa?

Ha először csak a csiklóra terelődik teljes mértékben a figyelem vagy ha egyből a hüvelyre?

19F

2023. júl. 8. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy a lényeg fokozatosan haladj! (a lány tempójában annak megfelelően amennyire fel van izgulva) S végig figyelj rá!!! (nem mindenki szereti ha ujjazzák) Tapasztald ki neki hogy a legjobb, ebben nincs tuti recept.
2023. júl. 8. 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Először a lelkét, agyàt izgatom. Ha fejben nem izgul hiàba dörzsölöd bárhol
2023. júl. 8. 23:16
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Az én koreóm: Belső comb - külső ajkak - rövid benyúlás - csikló nedvesítése - hosszú benyúlás - ujjazás - csiklópödrés. Eddig mindig bevált.
2023. júl. 9. 00:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egész test érintésével, maszirozásával, simogatásával kéne kezdeni. Felmérni, hogy mi tetszik neki, hogy kellemes, mik az érzékeny helyek.
2023. júl. 9. 02:28
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Ha friss a kapcsolat vagy csak arról van szó én mindig egy lágy masszázzsal kezdek. Egyrészt teljesen ellazulnak a nők és ahogy haladsz a kezeddel ők visszajeleznek a lélegzetvételük mértékével és pici apró mozdulataikkal, hogy mi esik jól nekik és merre :) Egészen különbözőek, hogy mit hogy szeretnek de szívesen rávezetnek pl. ilyen szitukban.
2023. júl. 9. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
nekem ugy jon be, ha elobb ujjaznak
2023. júl. 18. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Ez a nőtől is függ. Volt aki egyáltalán nem szerette, hogyha ujjazom, vagy olyan is aki a nyalást nem szerette. Ezek ritka esetek.

Ha pl szenvedélyesen egymásnak estek, na akkor kb szinte mindegy mit csinálsz.

Valaki fentebb írta a masszázst, az is egy nagyon jó ötlet, én is szeretem.

Pl masszázs közben amikor már mindenhol is jártam rátér a kezem a puncira, tanultam Yóni masszázst és annak az elemeit szoktam alkalmazni. Akár nyalás nélkül is elélvez így a csaj. De ha már ennyire felizgult, akkor megkérem, hgoy feküdjön a hátára és kinyalom a masszázsasztalon.

Van akit ujjazok van akit nem, van aki nagyon szereti ilyenkor a popsi ujjazást is. De az már a haladó szint :D Azt kezdőként nem igazán javaslom.

Úgyis a helyzet adja, hogy mi lesz. De ne ajtóstul rohanj a házba!

44F

2023. júl. 18. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

Simogatással.

Arc,nyak,cicik,poci,comb,bugyin ketesztül,bugyi alatt.

Benyúlás épp csak ujjbeggyel. És ahogy a lány szeretné tovább...erre nincs tuti receptem.

2023. júl. 19. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem nem szereti az ujjazást (sajnos) így marad a nyelv, vagy a csiklóizgatás ujjal.
2023. júl. 19. 10:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!