Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktátok?
Ti először a csiklót kezditek el izgatni(ujjal)/nyalni vagy először elkezditek ujjazni a csajt? (Tudom hogy lánytól is függ)
Mit vettetek észre hogyan hatásosabb/lesz előbb/intenzívebb orgazmusa?
Ha először csak a csiklóra terelődik teljes mértékben a figyelem vagy ha egyből a hüvelyre?
19F
Ez a nőtől is függ. Volt aki egyáltalán nem szerette, hogyha ujjazom, vagy olyan is aki a nyalást nem szerette. Ezek ritka esetek.
Ha pl szenvedélyesen egymásnak estek, na akkor kb szinte mindegy mit csinálsz.
Valaki fentebb írta a masszázst, az is egy nagyon jó ötlet, én is szeretem.
Pl masszázs közben amikor már mindenhol is jártam rátér a kezem a puncira, tanultam Yóni masszázst és annak az elemeit szoktam alkalmazni. Akár nyalás nélkül is elélvez így a csaj. De ha már ennyire felizgult, akkor megkérem, hgoy feküdjön a hátára és kinyalom a masszázsasztalon.
Van akit ujjazok van akit nem, van aki nagyon szereti ilyenkor a popsi ujjazást is. De az már a haladó szint :D Azt kezdőként nem igazán javaslom.
Úgyis a helyzet adja, hogy mi lesz. De ne ajtóstul rohanj a házba!
44F
Simogatással.
Arc,nyak,cicik,poci,comb,bugyin ketesztül,bugyi alatt.
Benyúlás épp csak ujjbeggyel. És ahogy a lány szeretné tovább...erre nincs tuti receptem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!