Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elítélendő-e, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő-e, ha házas emberként félrelépek úgy, hogy otthon a szex szinte nulla és évek óta próbálom ezt megoldani a feleségemmel?

Figyelt kérdés
A terhesség után visszaesett a libidója és bármilyen megoldást javasolok rá (beszélgetések, pszichológus, edzés, udvarlás, stb., de volt már, hogy felajánlottam neki az elhajlási engedélyt is) azt elutasítja és lezárja azzal, hogy neki az egy-két havonta egy alkalom az igénye és elégedjek meg ezzel.

2023. júl. 26. 12:54
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Orvosi vizsgálat nem volt? 🤦‍♂️ Agykurkásztól mindent végigjártatok, de ott nem voltatok? Ne már... Irány egy teljesen hormonális vérvételes kivizsgálás
2023. júl. 26. 23:29
 42/54 anonim ***** válasza:
Természetesen Haram
2023. júl. 27. 05:02
 43/54 A kérdező kommentje:
41/42 De volt. A doki következtetése: olyan egészséges, hogy kezdjünk neki a harmadik gyereknek!
2023. júl. 27. 06:25
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Az hihetetlennek hangzik. Ösztrogén tesztoszteron prolaktin minden ilyen csekkolva volt? Nem normális, hogy ennyire nincs kedve hozzá. De ha ez van, akkor mond meg neki, hogy neked többre van igényed, és mivel nem változtat, így máshol kell megkapd. Évekig küzdesz vele, 2 ember kell egy kapcsolathoz. Működhet így is, hogy ő nem akar dugni, de akkor viszont problémája se lehet, hogy te mással akarsz.
2023. júl. 27. 06:50
 45/54 anonim ***** válasza:
A szülés nem volt traumatikus neki? Egyik barátnőmnek az volt azóta szinte alig van szex a férjével, az is max kötelező kör
2023. júl. 27. 06:51
 46/54 anonim ***** válasza:
73%
Nőként írom.;Hosszú idő után váltam el egy pár éve,mindig volt szex,és mégis másfelé udvarolgatott stb…de ez egy speciális eset az enyém,nem szeretnék részletekbe belemenni.Szval engem is megcsaltak,ennek ellenére azt a helyzetet amiben te vagy kérdező,azt vagy megszakítanám vagy félrelépnék.Kicsinálod magad ezzel szépen lassan…..És hidd el nem lenne bűntudatom ha máshova mennék ha a nő egy fapin@.
2023. júl. 27. 07:40
 47/54 anonim ***** válasza:
72%

Ha tényleg nem használ a megbeszélés, akkor nem elítèlendő.

Én erkölcsös voltam és elváltam. Kár volt, a gyerekeket alig látom, anyagilag is szörnyű.

Szerezőt kellett volna tartani.

2023. júl. 27. 08:16
 48/54 A kérdező kommentje:

47/47 Én is hasonlóra jutottam, ezért is kérdeztem meg: hogy én nézek rossz műsort vagy van ennél jobb is?

46/47 korábbi kapcsolatomban voltam megcsalva én is. Úgy, hogy közben volt szex otthon, velem is. Ilyen volt a hölgyike. De pont emiatt tudom, hogy nekem nem volt jó érzés, amikor ez kiderült. Viszont igazad van, hogy kicsinálom magam, mert azon rágódom, hogy vajon miért nincs szex? Nem vagyok elég jó? Nem nézek ki jól? Vagy valami más van a háttérben, amin javíthatnék, de nem veszem észre? Stb. Pedig: az a fajta vagyok, akinek jól áll a korosodás és bár van egy kis pocak, mégis van érdeklődés a hölgyek irányából -csak eddig nem foglalkoztam vele. Az ágyban meg: nem tudom, hogy milyen vagyok. De kifejezetten zavar, ha a partnerem nem élvez el. Így mindent megteszek azért, hogy neki is jó legyen. De hogy otthon mi a hiba? Nem tudom. Lehet megunt.

45/47 császár volt mindkét esetben. De a szülések után előjött nála a depresszió, ami majdnem váláshoz vezetett anno. Én beszéltem rá a szakemberre, hogy ne menjünk szét.

44/47 Mint írtam, szinte mindent kipróbáltunk, ami az eszembe jutott. Mivel semmi nem hozott eredményt, így jutottunk el arra a szintre, hogy fogadjam el, hogy ennyi (korábban még előfordult, hogy csak ő foglalkozott velem, mert látta, hogy az is jobb, mint a semmi. Manapság már arra is az a válasza, hogy "van kezed-nem?"

2023. júl. 27. 08:57
 49/54 anonim ***** válasza:
76%
47 vagyok. Van ilyen, fogadd el. Legyél jó apa és férj, a szexet meg oldd meg máshogy. Ha megpróbáltál mindent, akkor ez jobb, mint a válás.
2023. júl. 27. 13:21
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
48 szerintem ez nem igazi kapcsolat, hogy ennyire letojja az igényeidet, hogy egy 5 perces handjobot se szán rá esténként a dologra. Én megmondanám, hogy vagy váljunk el, vagy pedig nyitott kapcsolat.
2023. júl. 27. 13:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!